Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Привітали дітей загиблих воїнів-знам’янчан, дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування

Дата: 08.12.2023 08:32
Кількість переглядів: 156

Фото без описуУ ніч на 6 грудня, Святий Миколай залишає дітям подарунки під подушками. Напередодні свята малеча пише до нього листи зі своїми заповітними побажаннями. Єдине бажання всіх нас сьогодні – це мир.

Саме в День святого Миколая відбулося привітання дітей загиблих воїнів-знам’янчан, дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Захід був ініційований ГО «Єдина родина Знам’янщини» та підтриманий виконавчим комітетом Знам’янської міської ради. Мета заходу – підтримка родин захисників, які поклали своє життя за свободу країни.

До зали міської ради було запрошено діток з їхніми родинами для того, щоб привітати з прийдешнім святом. За участі казкових та мультяшних персонажів, в ролі яких виступили представники Молодіжної ради при виконавчому комітеті, молодь громади, працівників виконавчого комітету, дітлахам було влаштовано справжню зимову мрію.

Всіх присутніх у залі привітали з прийдешнім святом та побажали миру Знам’янський міський голова Володимир Сокирко, секретар міської ради Вікторія Зеленська, голова ГО «Єдина родина Знам’янщини» Анатолій Голіков.

Фото без описуВолодимир Сокирко зазначив, що українські діти мають право на життя в мирній країні, і це право наші захисники щоденно виборюють на передовій.

Вікторія Зеленська висловила велику повагу та подяку усім рідним і близьким тих, хто віддав свої життя за Україну.

Для дітей було проведено багато різноманітніх конкурсів. Малюки танцювали разом з казковими персонажами, дізнавалися багато нового про свято зимового Миколая. У кінці події до діток завітав сам святий Миколай разом з патріотичним псом Патроном та Ангелом, який оберігає нашу неньку Україну. Святий Миколай побажав їм бути чемними аби отримати свої Фото без описудовгоочікувані подаруночки, а також миру усьому українському народові. Також святий Миколай подарував всім дітлахам та їх батькам купу позитивних емоцій, які вони отримали від сріблястого шоу.

«Це наш спільний проєкт. Ми не вперше співпрацюємо з міською владою. Це чудово, що була змога принести позитивні, хороші емоції та підняти дітям настрій. Кожен із нас, з українців, всіх, хто нині боронить Україну у війську і цивільні люди — кожен день ми робимо пожертви для того, аби наблизити перемогу. І посмішки цих дітей – це також внесок в нашу спільну перемогу над тим лихом, яке несуть російські агресори. Святий Миколай у цьому випадку є символічним для всіх нас», – говорить Анатолій Голіков.

Фото без описуДіти отримала подарунки від міської влади, ГО «Єдина родина Знам’янщини», працівників та клієнтів ТВБВ № 10010/0172-філія Кіровоградської області управління АТ «Ощадбанк», громадської огрганізації «Українське Капеланство» (голова Сергій Карлюга).

Захід завершився теплими обіймами та словами щирої подяки.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень