Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Знам’янська Державна податкова інспекція

26 Травня, 2021 р., 14:56
Відповідно до норм Податкового кодексу України, фізичні особи-підприємці, платники єдиного податку 1 та 2 групи, які не використовують працю найманих осіб, звільняються від сплати єдиного податку один раз на рік на час відпустки протягом одного календарного місяця.  
26 Травня, 2021 р., 10:54
Головне управління ДПС у Кіровоградській області нагадує, що Законом України від 04 грудня 2020 року № 1072-ІX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо соціальної підтримки платників податків на період здійснення обмежувальних протиепідемічних заходів, запроваджених з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (далі – Закон № 1072), зокрема, підрозділ 10 розділу ХХ Податкового кодексу України (далі – ПКУ) доповнено новим п. 23.
26 Травня, 2021 р., 10:53
Головне управління ДПС у Кіровоградській області повідомляє, що Законом України від 04 грудня 2020 року № 1072-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо соціальної підтримки платників податків на період здійснення обмежувальних протиепідемічних заходів, запроваджених з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», передбачені пільги для фізичних осіб – підприємців (ФОП) платників єдиного податку першої групи.
11 Травня, 2021 р., 16:07
Відповідно до ч. 3 ст. 24 Кодексу Законів про Працю роботодавець зобов’язаний повідомляти орган податкової служби про прийняття працівника на роботу. Повідомлення повинно бути подано до початку роботи працівника, але після видання наказу про прийняття на роботу.
11 Травня, 2021 р., 16:06
Головне управління ДПС у Кіровоградській області інформує, що суб’єкти господарювання, які здійснюють розрахункові операції в готівковій та/або в безготівковій формі (із застосуванням електронних платіжних засобів, платіжних чеків, жетонів тощо) при продажу товарів (наданні послуг) у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг, а також операції з приймання готівки для подальшого її переказу зобов’язані проводити розрахункові операції на повну суму покупки (надання послуги) через зареєстровані, опломбовані у встановленому порядку та переведені у фіскальний режим роботи реєстратори розрахункових операцій (далі – РРО) або через зареєстровані фіскальним сервером контролюючого органу програмні РРО (далі – ПРРО) зі створенням у паперовій та/або електронній формі відповідних розрахункових документів, що підтверджують виконання розрахункових операцій, або у випадках, передбачених Законом № 265, із застосуванням зареєстрованих у встановленому порядку розрахункових книжок. 
11 Травня, 2021 р., 16:04
Головне управління ДПС у Кіровоградській області області повідомляє, включення неприбуткової організації до Реєстру неприбуткових установ та організацій здійснюється контролюючим органом з присвоєнням їй ознаки неприбутковості згідно з пунктами 4, 5 Порядку ведення Реєстру неприбуткових установ та організацій, включення неприбуткових підприємств, установ та організацій до Реєстру та виключення з Реєстру, затвердженого постановою КМУ від 13 липня 2016 року № 440 зі змінами.
11 Травня, 2021 р., 16:00
Головне управління ДПС у Кіровоградській області повідомляє, що електронний документообіг між платником податків та контролюючим органом здійснюється відповідно до ПКУ, законів України від 22 травня 2003 року № 851-IV «Про електронні документи та електронний документообіг» зі змінами та доповненнями (далі – Закон № 851) та від 05 жовтня 2017 року № 2155-VIII «Про електронні довірчі послуги» зі змінами та доповненнями (далі – Закон № 2155) без укладення відповідного договору.
26 Квітня, 2021 р., 08:49
Тридцять п’ять років тому на Чорнобильській атомній електростанції сталася найбільша в світовій історії техногенна катастрофа. Аварія забрала життя і здоров’я тисяч людей, спричинила екологічне лихо.
15 Квітня, 2021 р., 16:48
Знам’янська державна податкова інспекція Головного управління ДПС у Кіровоградській області області інформує, що відповідно до п. 1 ст. 9 Закону України від 06 липня 1995 року № 265/95-ВР «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» із змінами і доповненнями реєстратори розрахункових операцій (далі – РРО) та/або програмні РРО та розрахункові книжки не застосовуються при здійсненні торгівлі продукцією
15 Квітня, 2021 р., 16:46
Знам’янська державна податкова інспекція Головного управління ДПС у Кіровоградській області нагадує, що починаючи з 1 квітня 2021 року, платники податків щокварталу, протягом 40 календарних днів, що настають за останнім календарним днем звітного кварталу, подають об’єднану звітність з податку на доходи фізичних осіб та єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (далі – Розрахунок).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень