Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Знам’янська Державна податкова інспекція

15 Квітня, 2021 р., 16:42
З початку 2021 року стартувала та триває кампанія декларування громадянами доходів, одержаних впродовж 2020 року. Річну податкову декларацію про доходи за минулий рік зобов’язані заповнити і подати до 1 травня 2021 року громадяни та самозайняті особи, котрі отримали доходи, з яких торік не сплачено податок на доходи фізичних осіб.
15 Квітня, 2021 р., 15:44
Знам’янська державна податкова інспекція Головного управління ДПС у Кіровоградській інформує, що відповідно до п. 179.7 ст. 179 Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VІ із змінами та доповненнями (далі – ПКУ) фізична особа зобов’язана самостійно до 1 серпня року, що настає за звітним роком, сплатити суму податкового зобов’язання, зазначену в поданій нею в річній податковій декларації про майновий стан і доходи.
10 Березня, 2021 р., 09:45
Знам’янська державна податкова інспекція Головного управління ДПС у Кіровоградській області інформує, що платники податків (юридичні та фізичні особи) повинні сплачувати податки і збори в порядку і розмірах, встановлених законодавством. При цьому платник самостійне обчислює, декларує та сплачує суми податків та зборів у порядку та строки, визначені Податковим кодексом України.
10 Березня, 2021 р., 09:43
Подання податкової звітності в електронному вигляді має багато переваг як для платників податків, так і для податкової служби, зокрема платники податків отримують: 
05 Березня, 2021 р., 10:48
Знам’янська ДПІ Головного управління ДПС у Кіровоградській області інформує громадян, що при продажу фізичною особою власної продукції тваринництва (живі тварини; м'ясо та їстівні субпродукти; риба і ракоподібні, молюски та інші водяні безхребетні; молоко та молочні продукти; яйця птиці; натуральний мед; їстівні продукти тваринного походження; жири та олії тваринного або рослинного походження; продукти їх розщеплення; готові харчові жири; воски тваринного або рослинного походження; готові харчові продукти з м'яса, риби або ракоподібних, молюсків або інших водяних безхребетних та шкури необроблені (крім натурального та штучного хутра) і шкіра вичинена), доходи отримані від такого продажу не підлягають оподаткуванню, якщо їх сума сукупно за рік не перевищує 50 розмірів мінімальної заробітної плати, встановленої законом на 1 січня звітного  року. Такі фізичні особи здійснюють продаж зазначеної продукції без отримання довідки про наявність земельних ділянок.
05 Березня, 2021 р., 10:47
Знам’янська ДПІ Головного управління ДПС у Кіровоградській звертає увагу громадян, які згідно з чинним законодавством зобов’язані до 01 травня ц.р. подати річну податкову декларацію про майновий стан і доходи за минулий рік, що відповідно до підпункту 49.3 статті 49 Податкового кодексу України, платники податків мають право надіслати її до податкового органу за місцем реєстрації засобами електронного зв'язку (он-лайн).
05 Березня, 2021 р., 10:44
Знам’янська ДПІ Головного управління ДПС у Кіровоградській інформує, що з метою забезпечення зручності платників податків запроваджено новий  електронний сервіс «Отримання відомостей з ДРФО в електронному вигляді, засвідчених кваліфікованою електронною печаткою ДПС».
23 Лютого, 2021 р., 14:22
Одним з актуальних питань діяльності Знам’янської ДПІ Головного управління ДПС у Кіровоградській області є проведення деклараційної кампанії доходів громадян за підсумками 2020 року.
23 Лютого, 2021 р., 14:20
Одним з актуальних питань діяльності Знам’янської ДПІ Головного управління ДПС у Кіровоградській області є проведення деклараційної кампанії доходів громадян за підсумками 2020 року.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень