Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Знам’янська Державна податкова інспекція

10 Березня, 2021 р., 09:43
Подання податкової звітності в електронному вигляді має багато переваг як для платників податків, так і для податкової служби, зокрема платники податків отримують: 
05 Березня, 2021 р., 10:48
Знам’янська ДПІ Головного управління ДПС у Кіровоградській області інформує громадян, що при продажу фізичною особою власної продукції тваринництва (живі тварини; м'ясо та їстівні субпродукти; риба і ракоподібні, молюски та інші водяні безхребетні; молоко та молочні продукти; яйця птиці; натуральний мед; їстівні продукти тваринного походження; жири та олії тваринного або рослинного походження; продукти їх розщеплення; готові харчові жири; воски тваринного або рослинного походження; готові харчові продукти з м'яса, риби або ракоподібних, молюсків або інших водяних безхребетних та шкури необроблені (крім натурального та штучного хутра) і шкіра вичинена), доходи отримані від такого продажу не підлягають оподаткуванню, якщо їх сума сукупно за рік не перевищує 50 розмірів мінімальної заробітної плати, встановленої законом на 1 січня звітного  року. Такі фізичні особи здійснюють продаж зазначеної продукції без отримання довідки про наявність земельних ділянок.
05 Березня, 2021 р., 10:47
Знам’янська ДПІ Головного управління ДПС у Кіровоградській звертає увагу громадян, які згідно з чинним законодавством зобов’язані до 01 травня ц.р. подати річну податкову декларацію про майновий стан і доходи за минулий рік, що відповідно до підпункту 49.3 статті 49 Податкового кодексу України, платники податків мають право надіслати її до податкового органу за місцем реєстрації засобами електронного зв'язку (он-лайн).
05 Березня, 2021 р., 10:44
Знам’янська ДПІ Головного управління ДПС у Кіровоградській інформує, що з метою забезпечення зручності платників податків запроваджено новий  електронний сервіс «Отримання відомостей з ДРФО в електронному вигляді, засвідчених кваліфікованою електронною печаткою ДПС».
23 Лютого, 2021 р., 14:22
Одним з актуальних питань діяльності Знам’янської ДПІ Головного управління ДПС у Кіровоградській області є проведення деклараційної кампанії доходів громадян за підсумками 2020 року.
23 Лютого, 2021 р., 14:20
Одним з актуальних питань діяльності Знам’янської ДПІ Головного управління ДПС у Кіровоградській області є проведення деклараційної кампанії доходів громадян за підсумками 2020 року.
23 Лютого, 2021 р., 14:16
Знам’янська  ДПІ Головного управління ДПС у Кіровоградській області інформує, що 10.12.2020 року набрав чинності Закон України від 04 грудня 2020 року № 1072-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо соціальної підтримки платників податків на період здійснення обмежувальних протиепідемічних заходів, запроваджених з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби СОУГО-19, спричиненої коронавірусом 8АК8-СоУ-2» (далі - Закон № 1072).
15 Лютого, 2021 р., 08:50
Знам’янська ДПІ Головного управління Державної податкової служби у Кіровоградській області інформує про  зміни до Податкового кодексу України та інших законів України щодо лібералізації застосування реєстраторів розрахункових операцій платниками єдиного податку та запроваджено новації щодо застосування реєстраторів розрахункових операцій (далі – РРО) та програмних РРО, внесені Законом України № 1017 від 01 грудня 2020 року. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень