Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Знам’янська Державна податкова інспекція

Щодо залучення громадян - одноосібників до декларування доходів за 2020 рік

08 Липня, 2024 р., 09:34
Головне управління ДПС у Кіровоградській області інформує, що з урахуванням змін, внесених Законом № 3603, не підлягає оподаткуванню податком на доходи фізичних осіб вартість незареєстрованих лікарських засобів, безоплатно наданих (переданих) на користь пацієнтів, які беруть участь у клінічних випробуваннях, програмах розширеного доступу пацієнтів до незареєстрованих лікарських засобів та/або програмах доступу суб'єктів дослідження (пацієнтів) до досліджуваного лікарського засобу після завершення клінічного випробування, за переліком та в обсягах, визначених центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування державної політики у сфері охорони здоров’я, у порядку та на умовах, визначених Законом України «Про лікарські засоби» (Підпункт 165.1.67 пункту 165.1 статті 165 Кодексу.
08 Липня, 2024 р., 09:32
Платники податків, які подають звітність в електронній формі та/або пройшли електронну ідентифікацію онлайн в електронному кабінеті, можуть здійснювати листування з контролюючими органами засобами електронного зв'язку в електронній формі з дотриманням вимог законів України "Про електронні документи та електронний документообіг" та "Про електронні довірчі послуги". Для осіб, які є фінансовими агентами, листування з контролюючим органом в електронній формі є обов'язковим у випадках, визначених Кодексом.
23 Червня, 2024 р., 15:00
Знам’янська ДПІ Головного управління ДПС у Кіровоградській області нагадує, що відповідно до п. 38 прим. 1.2 ст. 38 Податкового кодексу України від сплати мінімального податкового зобов’язання (МПЗ) звільняються власники або користувачі:
22 Червня, 2024 р., 15:00
Знам’янська  ДПІ Головного управління ДПС у Кіровоградській області нагадує, що громадяни – платники податку на доходи фізичних осіб (ПДФО), які виїжджають за кордон на постійне місце проживання, зобов'язані подати до контролюючого органу податкову декларацію про майновий стан і доходи не пізніше 60 календарних днів, що передують виїзду.
21 Червня, 2024 р., 15:00
В Знам’янській ДПІ Головного управління ДПС у Кіровоградській області нагадують за якими витратами фізична особа має право на отримання податкової знижки за 2023 рік. Зокрема, фізична особа має податкову знижку за такими витратами:
20 Червня, 2024 р., 15:00
Головне управління ДПС у Кіровоградській області нагадує, що в ІКС «Електронний кабінет» запроваджено електронний сервіс з використанням якого платники мають можливість доступу у режимі реального часу до даних інтегрованих карток із сплати податків, зборів та інших платежів. При зверненні до пункту меню «Стан розрахунків з бюджетом» приватної частини Електронного кабінету, після ідентифікації відображається зведена інформація станом на момент звернення, що містить інформацію по кожному виду платежу, зокрема, бюджетний рахунок на поточну дату та надається можливість сплатити податки, збори, платежі за допомогою платіжної карти або за допомогою QR-коду. Для того щоб здійснити сплату, необхідно: 
19 Червня, 2024 р., 15:30
Знам’янська ДПІ Головного управління ДПС у Кіровоградській області нагадує. Якщо роботодавець не виконує умови трудового договору, ви можете зробити наступне:
16 Травня, 2024 р., 09:00
Головне управління ДПС у Кіровоградській області нагадує, що в межах створення Електронної інформаційної системи (Електронного Уряду) функціонує Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс (далі - ЗІР), доступ до якого здійснюється через вебпортал ДПС або безпосередньо через будь-яку пошукову систему в мережі Інтернет. Робота ЗІР направлена на забезпечення суспільства своєчасною, достовірною  і повною довідковою інформацією у вигляді:
15 Травня, 2024 р., 09:00
Головне управління ДПС у Кіровоградській області інформує, що основні засади благодійної діяльності в Україні регламентуються Законом України від 05 липня 2012 року № 5073-VI «Про благодійну діяльність та благодійні організації».
14 Травня, 2024 р., 09:00
Головне управління ДПС у Кіровоградській області інформує, що відповідно до п.п. 170.7.3 п. 170.7 ст. 170 розд. IV Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI (далі – ПКУ), не включається до оподатковуваного доходу сума нецільової благодійної допомоги, у тому числі матеріальної, що надається резидентами – юридичними або фізичними особами на користь платника податку протягом звітного податкового року сукупно у розмірі, що не перевищує суми граничного розміру доходу, визначеного згідно з абзацом першим п.п. 169.4.1 п. 169.4 ст. 169 ПКУ, встановленого на 1 січня такого року.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень