Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Новини

15 Березня, 2021 р., 14:26
Кількість вакансій, заявлених роботодавцями до служби зайнятості області, станом на 15 березня 2021 року становила 1501 одиницю. 
15 Березня, 2021 р., 14:21
Професія кухаря є затребуваною на ринку праці України. Ця професія надає можливістьне тільки успішно знайти роботу за професією, а й започаткувати власну справу: відкрити кафе, піцерію, кафетерій, міні-бар, ресторан та ін.  Для бажаючих отримати професію кухаря, за сприяння обласного центру зайнятості у березні поточного року розпочинається навчання одразу у двох навчальних закладах.
15 Березня, 2021 р., 14:19
Касир (у банку) – це працівник, який виконує операції з прийому та видачі грошей, цінних паперів, управляє грошовою касою. Робота касира банку суто індивідуальна, крім роботи зцифрами та знаковими системами,йому доводиться постійно спілкуватися з клієнтами, тому він повинен володіти такими рисами характеру як стриманість, ввічливість, виваженість, висока самодисципліна, акуратність. 
09 Березня, 2021 р., 15:25
Сьогодні, 09 березня, для шукачів роботи Кіровоградщини відбулась онлайн-презентація Державного навчального закладу «Харківський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості». Участь у вебінарі узяли понад 80 безробітних.
23 Лютого, 2021 р., 14:02
Шукаєте роботу? Вам не подобається здобута професія – змінюйте її, ніколи не пізно це зробити.Отримуйте нову професію за сприяння служби зайнятості! Навчання безкоштовне!
23 Лютого, 2021 р., 13:52
На сьогоднішній день світ професій різноманітний, проте попит на них – дуже мінливий, тому й не дивно, що випускники шкіл часто не можуть визначитись зі своїм професійний майбутнім. Поінформувати про актуальні на ринку праці професії та допомогти учням у цій складній справі,– одне із основних завдань фахівців з профорієнтації служби зайнятості.
22 Лютого, 2021 р., 13:48
Медичні та освітні заклади області потребують 25 сестер медичних (братів медичних) різного профілю. 
15 Лютого, 2021 р., 14:05
Залучення безробітних до організації підприємницької діяльності – одна з активних форм підтримки безробітних, яка здійснюється державною службою зайнятості у разі відсутності на ринку праці підходящої роботи.
29 Січня, 2021 р., 08:56
До основних завдань державної служби зайнятості належить сприяння громадянам у підборі підходящої роботи і надання роботодавцям послуг з добору працівників. Таким чином центри зайнятості виконують функцію державного посередника на ринку праці. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень