Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Новини

02 Червня, 2022 р., 11:30
День захисту дітей - міжнародне свято, яке відзначається 1 червня. Особливо важливим це свято здається під час війни, коли багато дітей стали сиротами, позбулися будинку або поїхали з рідного міста. Тож, міським Палацом культури та відділом культури і туризму організовано та проведено для малечі «піратську подорож» квест-гру «В пошуках скарбів», де діти подорожували різними островами на яким зустріли русалку, пірата, клоунес та лісову чаклунку. Грали, співали, танцювали та виконували різні завдання казкових героїв, а за це отримували ключі від скарбів. І виконавши останнє завдання діти віднайшли велику скриню скарбів. Кожен учасник отримав морозиво та маленький сувенір на згадку. Всі охочі мали змогу сфотографуватися з героями та у фотозонах, які підготували працівники міського Палацу культури.
24 Травня, 2022 р., 14:42
23 травня в Будинку культури смт. Знам'янка Друга відбувся перший етап проєкту пряничної картини "Ми квіти твої, Україно!", присвячений Дню захисту дітей. Ініціатором проєкту є художній керівник БК смт. Знам’янка Друга Карина Корнієнко.
23 Травня, 2022 р., 10:12
Шевченко для нас – це не тільки те, що вивчають, а й те, чим живуть. З чого черпають сили й надії. До Дня перепоховання Тараса Шевченка на абонементі бібліотеки-філії №3 розгорнуто книжкову виставку «Його слово житиме в віках». Для експозиції підібрано літературу, що розкриває творчий та життєвий шлях Тараса Григоровича, його спадок як письменника, художника, мислителя і борця за волю України.
23 Травня, 2022 р., 09:22
21 травня ми відзначаємо День Європи в Україні, який відсвяткували і в закладах культури. Напередодні в Будинку культури смт. Знам'янка Друга разом з бібліотекою-філією №2 провели євро-квест до дня Європи "Зоряне сяйво країн Європи". Поділившись на команди діти "подорожували" між станціями на яких потрібно було виконати певне завдання: з'єднати назву країни з її прапором, відповісти на запитання вікторини, за описом та фото відгадати відомі міста та держави. Також перевірили знання і про нашу Україну. Не зважаючи на різну вікову категорію діти впорались із завданням і всі були нагородженні заохочувальними призами. Фіналом гри стало створення колективного колажу.
19 Травня, 2022 р., 17:17
Вишиванка – символ краси, родової пам’яті, щасливої долі, оберіг і одяг сили.  Такою силою стали всі присутні, які завітали на свято Вишиванки біля міського Палацу культури.  Об’єднавшись   у великому вишиваному колі, учасники заходу, своїм гучними оплесками і різноманітними танцювальними візерунками створили неймовірну енергію, яку гучними оплесками передали воїнам, які захищають нашу землю від ворога. 
06 Травня, 2022 р., 13:17
На сьогодні немає жодного байдужого українця, від малого до найстаршого.  Наша нація стала одним цілим і кожен вносить свій посильний вклад для Перемоги над російським окупантом. У бібліотеку-філію №2 учні 5-б класу ЗШ№6 прийшли зробити поробки з паперу «Метелики щастя», щоб потім передати нашим захисникам. Знову і знову висловлюємо свою безмежну шану, подяку, захоплення ними. Вдячність за кожен прожитий день і можливість насолоджуватись красою життя. Нехай «Метелики щастя» на мить порадують їх око і принесуть їм тепло наших рук і сердець.
06 Травня, 2022 р., 11:35
Протягом тижня гуртківці «Творчої майстерні», керівник Стальміра Чередніченко, Будинку культури смт. Знам’янка Друга та учасники клубу за інтересами «Майстрині» виготовили обереги, що зігрівають та дарують любов для захисників.
02 Травня, 2022 р., 14:00
Всі ми переживаємо зараз нелегкі часи, майбутнє держави та наших близьких у небезпеці. На жаль, війна ще продовжується – наші  бійці продовжують воювати. Вони потребують безліч необхідних речей – від шкарпеток до приладів нічного бачення. Але найбільше їм потрібна наша любов, підтримка та розуміння.
02 Травня, 2022 р., 11:30
Будинок культури смт. Знам’янка Друга завжди радий як дітлахам сеища, так і дітям внутрішньо переміщених осіб. До нас завітали в гості маленька Софія та Анастасія з матусею і бабусею з Херсонської області.
02 Травня, 2022 р., 10:21
До Міжнародного дня танцю концертно-театральна студія "Азарт" разом з хореографічним колективом естрадного танцю "Сузір’я" ЦДЮТ провели танцювальну рухливу хвилинку. Веселі клоунеси танцювали та грали разом з дітьми селища і дітьми переміщених осіб. І хай сонечко сьогодні сховалося за хмарками, а в нас було тепло і весело.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень