Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Новини

17 Червня, 2022 р., 14:27
16 червня на заняття "Творчої майстерні" Будинку культури смт.Знам’янка Друга завітала художниця нашого селища Світлана Янкович.
17 Червня, 2022 р., 10:00
Музей продовжує співробітництво з освітніми закладами Знам’янської міської територіальної громади у рамках обласної акції "Літо - 2022: разом до Перемоги!" і організовує пізнавальні заходи для дітей у літній період.
17 Червня, 2022 р., 08:19
В міській бібліотеці-філії №1 з самого ранку було гамірно та весело, тому що для малечі було свято – посвята в юні читачі.
16 Червня, 2022 р., 15:40
      Ми щоденно складаємо іспит на людяність, силу духу. Це стосується ставлення, перш за все, до вимушених переселенців зі Сходу України. Тому і вирішили в центральній бібліотеці створити зелений куточок «Ми разом. Ми одна країна». Щоб морально підтримати людей, які знайшли тимчасовий притулок у нашій громаді та стали читачами бібліотеки, працівники висадили кімнатні фіалки. Кожна квітка символізує населений пункт з якого приїхали переселенці. Люди щиро радіють і дякують за красу, а іноді і плачуть , згадуючи про рідну домівку.
15 Червня, 2022 р., 17:22
Літо – це чудова пора для пізнання рідного краю, зміцнення здоров’я, здобуття позитивного настрою. Цій справі була присвячена акція музею, що відбулася у співдружності з НВК «ЗШ І-ІІІ ступ. №2 – ліцей».
13 Червня, 2022 р., 16:57
Надзвичайно важливо, сьогодні, через повномасштабне вторгнення російської федерації, повноцінно захищати наших неповнолітніх громадян – дітей. Під час війни порушуються права дитини: право на життя, право бути з сім’єю і громадою, право на здоров’я, право на розвиток особистості, а також право на турботу і захист.
13 Червня, 2022 р., 16:54
            Найпоетичнішим святом, що тісно пов’язується з природою, є Трійця. День Святої Трійці також називають Зеленими святками, або П'ятидесятницею. Храми і свої житла віруючі прикрашають зеленню та квітами. Свято припадає на вихідні.
13 Червня, 2022 р., 16:47
   Будинок культури смт. Знам’янка Друга  провів ігровий квест «З друзями веселіше на світі жити» до дня друзів.
13 Червня, 2022 р., 16:44
     Будинок культури смт. Знам’янка Друга взяв участь в обласній творчій акції «Миру, Радості, Добра  - рідній Україні», присвяченій Міжнародному дню захисту дітей.      Діти селища з захопленням малювали на акт сушці красу рідного краю, завзято складали творчі завдання на логіку, навчаючи один одного, та співали в караоке. Святковий аквагрим, як завжди дарував дітям радість та задоволення.     Акція «Миру, Радості, Добра  - рідній Україні» подарувала нашим дітям веселе та гарне свято. 
10 Червня, 2022 р., 15:38
Вітаємо учня фортепіанного відділу Костіна Івана та його викладача Надію Бодню з перемогою у Міжнародному фестивалі-конкурсі "Перлина Дніпра" (Україна-Болгарія). За результатами змагання юний музикант нагороджений дипломом  Лауреата І ступеня в номінаціїї інструментальний жанр, клавішні інструменти.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень