Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Побутова техніка для облаштування місць компактного проживання внутрішньо переміщених осіб

Дата: 02.11.2022 15:37
Кількість переглядів: 376

Знам'янська міська територіальна громада прийняла участь в реалізації проєкту ZMINA 2.0 щодо надання невідкладної допомоги для громад, який реалізовується Міжнародним благодійним фондом "Ізоляція. Платформа культурних ініціатив".

В рамках проєкту МБФ "Ізоляція" Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Знам'янської міської територіальної громади отримав вісім пральних машин для облаштування місць компактного проживання внутрішньо переміщених осіб на території громади.

Невідкладна допомога для населення відбувається в рамках реалізації проєкту #ZMINA_2_0 фонду ІЗОЛЯЦІЯ за фінансової підтримки Європейського Союзу. Зміст публікації є виключною відповідальністю Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Знам'янської міської територіальної громади і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу.

#EU4USociety #ПрямуємоРазом #MovingForwardTogether

Посилання на соціальні мережі МБФ "ІЗОЛЯЦІЯ" та Європейського Союзу https://izolyatsia.org/  https://www.eeas.europa.eu/delegations/ukraine_uk



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень