Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Новини

Дата: від до Скинути
05 Червня, 2019 р., 16:13
Ювілей — свято, важливіше навіть за день народження. Погодьтесь, що не щороку виповнюється сорок, п’ятдесят п’ять чи шістдесят. Окрім того, святкування "круглої" дати частіше за все стає початком нового етапу в житті ювіляра.
05 Червня, 2019 р., 15:58
З метою профілактики соціально-небезпечних хвороб та шкідливих звичок фахівцями із соціальної роботи Знам’янського міського центру соціальних служб сім’ї, дітей та молоді Білокамінською О. М., та Волошиною Ю. О., в таборі з денним перебуванням дітей «Веселка» ЗШ І-ІІІ ступенів № 4 проведено бесіду та ігри з тематики ВІЛ/СНІДу і безпечної поведінки.
05 Червня, 2019 р., 15:03
З метою популяризації ведення здорового способу життя, профілактики соціально-небезпечних хвороб фахівцями із соціальної роботи Знам’янського міського центру соціальних служб сім’ї, дітей та молоді Білокамінською О. М., та Волошиною Ю. О., в таборі з денним перебуванням дітей «Веселка-2» ЗШ І-ІІІ ступенів № 6 проведено відео лекторій «Туберкульоз – біла чума».
05 Червня, 2019 р., 15:03
5 червня  2019 року  міський голова Сергій  Іванович  Філіпенко   провів черговий особистий  прийом громадян, на який звернулися   30 мешканців міста.
05 Червня, 2019 р., 14:18
Сьогодні перші 10 категорійних дітей мешканців нашого міста відправились на безкоштовне оздоровлення до  ДЗОВ «Дружба», який знаходиться у Олександрійському районі.  
05 Червня, 2019 р., 10:53
Не дивлячись на те, що навчальний рік вже позаду, в  Центрі дитячої та юнацької творчості й надалі  весело та гамірно, звідусіль лунає веселий дитячий сміх. Це не випадково, адже  тут   розпочав свою роботу табір з денним перебуванням «Фестивальний».
04 Червня, 2019 р., 16:28
29 травня під керівництвом першого заступника голови облдержадміністрації Сергія Коваленка відбулося засідання обласної ради з питань створення та забезпечення функціонування ОСББ за участю регіонального координатора ПРООН з досягнення цілей сталого розвитку в Кіровоградській області, експерта у Кіровоградській області програми «Енергоефективність в Україні», представників структурних підрозділів облдержадміністрації, виконавчого комітету Знам’янської міської ради, об’єднань співвласників багатоквартирних будинків міста Знам'янки. 
04 Червня, 2019 р., 13:29
1 червня у місті Знам’янці спортсмени з різних куточків Кіровоградської області змагалися за медалі у греко-римській боротьбі. Представники Новомиргорода, Новоукраїнки, Кропивницького, Кременчука та Знам’янки  протягом  дня змагалися за призові місця. 
04 Червня, 2019 р., 10:40
Перевагами реформи децентралізації – передачі повноважень та фінансових ресурсів на місця – мають користуватися 100% українців, адже ключова відмінність об’єднаних громад від решти територій – можливість самим мешканцям ухвалювати рішення, які сприяють розвитку, наданню якісних послуг, зміні якості життя. Про це сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман.
04 Червня, 2019 р., 10:35
Перший заступник міського голови Валентина Загородня  привітала з отриманням Почесного звання України «Мати -героїня» мешканку нашого міста Мілюкову Оксану Олександрівну, мати сімох дітей,  яка відповідно до Указу Президента України від 6 травня 2019 року №190/2019 здобула це почесне звання за розвиток сімейних традицій, виховання дітей та материнську любов.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень