Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Бібліодесант

Дата: 27.07.2020 14:53
Кількість переглядів: 1550

Фото без описуДіяльність наших міських бібліотек безпосередньо пов’язана з усіма засобами впливу на творчу, інтелектуальну, емоційно чуттєву сферу людини й несе в собі унікальні можливості збереження цілісності людської особистості, її духовного збагачення.

Вся наша робота спрямована на активізацію читацьких інтересів наших користувачів, вихованню любові до книги і читання, щоб у наш заінформатизований час кожен знав, що справжньою скарбницею мудрості, знань, досвіду та духовності була, є і буде книга. Адже, як стверджував Ф. Бекон, «Книги – це кораблі думки, які мандрують по хвилях часу й бережно несуть свій коштовний вантаж від покоління до покоління».

Сьогодні, в добу Інтернету стає популярною електронна книга. Однак дослідники з’ясували, що онлайн-читання не здатне приносити такого захоплення та втіхи, як спілкування з книгою в друкованому варіанті.

З метою залучення населення до читання, популяризації кращих творів вітчизняної і зарубіжної літератури, бібліотекарі Знам'янської міської бібліотеки-філії №3 провели бібліодесант «Книга дивує, книга чарує» на площі міського Палацу культури.

Присутні мали можливість ознайомитися з книжковими новинками, висловити своє ставлення до різних літературних жанрів, окремих книг Фото без описута авторів, спілкуючись могли порекомендувати один одному що з недавно прочитаного їм сподобалося. Молодші книголюби взяли участь у майстер-класі «Книжкова закладка».

Такими заходами ми намагаємося привернути увагу нашого населення до бібліотеки як місця, де завжди можна знайти розуміння і допомогу.

Відділ культури і туризму
Знам’янського міськвиконкому


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень