Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Новини

Дата: від до Скинути
03 Серпня, 2020 р., 15:12
В День народження нашого міста міська бібліотека-філія №1 організувала бібліотечний флешмоб - «Що для мене моє місто?». До цього заходу приєдналися не тільки користувачі бібліотеки, а й  мешканці південної частини міста різного віку. На листівках із зображенням серця, учасники писали, що для них значить рідне місто та слова вітання.
03 Серпня, 2020 р., 15:10
День міста - це свято значна подія для всіх тих хто народився , виріс та працює у місті.  Напередодні свята працівники Знам’янської міської юнацької бібліотеки оформили книжкову виставку «Я виріс тут , і край мені цей дорогий».
03 Серпня, 2020 р., 15:08
Бібліотекарі Знам’янської  міської  юнацької бібліотеки приєдналися до проведення культурно-мистецьких заходів до Дня міста.   На прилеглій до бібліотеки території , по вулиці Калиновій ,113 , запропонували  мешканцям цього району своєрідний екскурс вулицями міста, переглянувши фотовиставку «Чарівний світ природи - окраса і гордість нашого міста».  
03 Серпня, 2020 р., 15:05
У святковий День міста Знамянки, в бібліотеці-філії №2 відбувся поетичний дебют нашої знам'янчанки - Ташмурзаєвої Наталії.  На свіжому повітрі, в тіні довгокосих берізок і зелених ялинок зібрались друзі та гості пані Наталії. Вона розповіла, як все починалось, про життєві обставини, що спонукали її до написання віршів.
03 Серпня, 2020 р., 14:58
У кожного міста є свій особливий дух, загальний настрій і атмосфера. У Знам’янці, яка святкує свою 151-річницю, теж є свої особливості. Їй і присвячені святкові заходи, які традиційно проводяться у бібліотеках до Дня народження міста.
03 Серпня, 2020 р., 14:03
ФотоСушка – це захід, який єднає серця людей і надихає творити прекрасне! В рамках проведення заходів до Дня міста відділом культури і туризму (начальник С. Бабаєва) спільно з міським Палацом культури (директор Н. Альошина) була проведена перша в місті ФотоСушка. 
03 Серпня, 2020 р., 13:46
До відзначення Дня міста Знам'янки, бібліотека-філія №2 підготувала вікторину "Як я знаю рідний край". Шлемо найщиріші побажання всім жителям цього чудового міста.
03 Серпня, 2020 р., 11:19
Відділ культури і туризму та міський Палац культури вітає Знамянку з Днем народження!
03 Серпня, 2020 р., 11:08
Напередодні свята Дня народження міста, учасники клубу «Поетичний Олімп» підготували флешмоб авторських віршів «Присвята рідному місту». 
02 Серпня, 2020 р., 09:34
Щиро, від усього серця, яке сповнене гордості  за наше місто і поваги до вас, – вітаю усіх із Днем нашого міста! День міста – завжди хвилююча подія для всіх його мешканців. Це свято улюблене і шановане всіма знам’янчанами. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень