Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Засідання конкурсної комісії відділу освіти

Дата: 07.04.2021 13:03
Кількість переглядів: 1240

Відповідно до наказу начальника відділу освіти від 16 березня 2021 року № 57-од «Про проведення конкурсу на посаду практичного психолога інклюзивно-ресурсного центру та затвердження складу конкурсної комісії», створено конкурсну комісію з проведення конкурсу на посаду практичного психолога та організовано відповідну роботу.

06 квітня 2021 року відбулося перше засідання конкурсної комісії, під час якого було розглянуто питання порядку денного: перевірка документів, що надійшли до відділу освіти від кандидатів на вакантну посаду практичного психолога та допущення їх до участі у конкурсі; визначення дати проведення конкурсу.

Згідно з рішенням конкурсної комісії, перевірено документи, що надійшли від трьох претендентів, які допущені до участі у конкурсі: Горшкоус Володимир Васильович, Арнатовська Світлана Сергіївна, Денисова Ольга олександрівна. 

Конкурсний відбір 07 квітня 2021 року о 14.00 у приміщенні  комунальної установи  «Знам’янський інклюзивно-ресурсний центр  Знам’янської міської ради» за адресою:  вул.  М. Грушевського, буд.15, шляхом проведення кваліфікаційного іспиту та проведенням співбесіди і надання конкурсною комісією висновку щодо результатів конкурсного відбору

Протокол № 1 від 06.04.2021

Рішення № 1 від 06.04.2021

Голова  конкурсної комісії
Наталя Черкас


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень