Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулася нарада з питання розроблення Стратегії розвитку Знам'янської міської територіальної громади

Дата: 05.04.2021 15:05
Кількість переглядів: 1214

Фото без описуВ приміщені Знам'янської міської рад ради під головуванням заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Ліани Пересадченко відбулася нарада за участі структурних підрозділів виконавчого комітету міської ради та депутата міської ради Оксани Войчишиної з питання розроблення Стратегії розвитку Знам'янської міської територіальної громади. 

Стратегія розвитку громади – це документ, який визначає основні напрямки розвитку громади, завданнями якої є зростання економіки та покращення якості життя жителів територіальної громади. Стратегія як документ буде включати в себе бачення майбутнього Знам'янської міської територіальної громади, пріоритетні напрямки розвитку, цільові показники, ключові ініціативи та план їх впровадження.

За результатами наради структурним підрозділам виконавчого комітету надано доручення щодо проведення роботи зі збору інформації у відповідних сферах життєдіяльності громади за останні 5 років з метою здійснення соціально-економічного аналізу та визначення напрямків подальшого розвитку Знам'янської міської територіальної громади.

Відділ інфраструктури та інвестиційного розвитку 
виконавчого комітету Знам'янської міської ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень