Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Новини

Дата: від до Скинути
07 Грудня, 2021 р., 13:10
Розпочато реконструкцію приймального відділення КНП "Знам'янська міська лікарня ім.Лисенка" Знам'янської міської ради
07 Грудня, 2021 р., 11:28
Згідно Указу Предидента України, щорічно 7 грудня Україна відзначає День місцевого самоврядування.
07 Грудня, 2021 р., 10:45
Квартальні та будинкові комітети - найближча до людей влада в громаді, перші порадники і перші помічники із вирішення найрізноманітніших питань повсякденного життя. Вони є об'єднуючою ланкою між мешканцями міста та міською владою.  
06 Грудня, 2021 р., 14:08
Добре, коли в місті є гарні традиції, які передаються і шануються. Турнір  з футзалу  до річниці визволення  м.Знам’янки від німецько-фашистських загарбників – це одна з таких  – спортивна традиція, яка вшановує важливу для Знам`янчан дату.
06 Грудня, 2021 р., 13:20
У п’ятницю, 3 грудня мешканці Знам’янської територіальної громади взяли участь у VIII Міжнародному турнірі з настільного тенісу серед здорових осіб та осіб з інвалідністю, присвяченому пам’яті Героя України В’ячеслава Чорновола та з нагоди Міжнародного дня людей з інвалідністю, який відбувся у м.Кропивницький.
06 Грудня, 2021 р., 12:35
Днями в м. Кропивницькому відбувся зональний етап обласного етапу Всеукраїнського спортивно-масового заходу «Cool Games» 2021 року серед учнів закладів загальної середньої освіти, у якому взяла участь команда знам'янчан другого вікового дивізіону (2008, 2009 та 2010 р.н.) – учні Знам’янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 6 під керівництвом вчителя фізичної культури Юрія Бондаренка.
06 Грудня, 2021 р., 11:56
Спеціалістами служби у справах дітей спільно з відділом молоді та спорту виконавчого комтітету Знам'янської міської ради в рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» було проведено лекцію з використанням відеоматеріалів на тему «Збережи себе від насильства» для учнів КЗ «Знам’янська спеціальна школа Кіровоградської обласної ради».
06 Грудня, 2021 р., 11:04
5 грудня світова спільнота відзначає Міжнародний День волонтера, а 6 грудня в Україні – це День Збройних сил України – свято, яке сьогодні стало символом справжньої мужності, героїзму і відваги. Досить символічним є те, що ці два свята відзначаються майже в один день, адже великим є внесок волонтерів у зміцнення нашої армії.
06 Грудня, 2021 р., 10:49
Напередодні Дня місцевого самоврядування представники учнівського самоврядування загальноосвітніх навчальних закладів Знам’янської міської територіальної громади разом з представниками Молодіжної ради при виконавчому комітеті Знам’янської міської ради відвідали приміщення виконавчого комітету Знам’янської міської ради.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень