Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося нагородження з нагоди Дня Соборності України

Дата: 22.01.2023 08:10
Кількість переглядів: 241

Фото без описуНапередодні Дня Соборності України в залі Знам’янської міської ради відбулося нагородження відзнаками Знам'янської міської ради за вагомий внесок у здійснення волонтерських ініціатив, патріотизм, високу громадянську свідомість та з нагоди Дня Соборності України.

- Сьогодні ми вручаємо відзнаки особливим людям, - такими словами розпочав захід Знам’янський міський голова Володимир Сокирко. - Звичайно ж, планували й хотіли вручити відзнаки в особливо урочистій атмосфері. Планували й благодійну ярмарку до свята Соборності провести. Але ж отримали звістку про загиблого знам'янчанина. Тому вручаємо святкові відзнаки сьогодні нехай і в не урочистій залі, але щиро й від щирого серця. – Висловлюємо щиру вдячність за постійну допомогу, своєчасну і таку необхідну, небайдужість і турботу про захисників. Нехай повернеться вам добро здоров'ям, благополуччям, щедрими руками допомоги в потрібну годину. Дякую за все!

Отця Василя (Біленець) настоятеля церкви Святого Миколая (УПЦ) села Цибулеве знають сьогодні у всій області, адже багато місяців поспіль в його храмі безкоштовно годують військових, котрі тут зупиняються для перепочинку. Віряни цього храму готують їжу для всіх військових, а допомагають продуктами підприємці міста і району. Цей священник, до речі, колега залізничників. Він працює колійником, а у вільний від роботи час - служить в храмі.

Людмила Ганська – волонтер Громадської організації «Знам’янське об’єднання «Майдан» на базі якої створено Центр волонтерської допомоги ЗСУ "Майдан". Людмила Миколаївна активно, з початку війни допомогає нашим військовим на фронті.

Отримала відзнаку Знам'янської міської ради й Жанна Леонідівна Захаренко, яка активно працює з ВПО, продає власні картини, щоб зібрати кошти для Збройних сил України.

Українці щирі і талановиті, відважні та сильні, тримаймося і пам'ятаємо, що ми обов’язково переможемо! Разом до Перемоги!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень