Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Новини

Дата: від до Скинути
07 Лютого, 2024 р., 14:55
Поступ будь-якої країни, поступ громади залежить від здатності її громадян нестандартно мислити, впроваджувати інновації у різні сфери суспільного життя. Саме тому підтримка обдарованих дітей та молоді, створення умов для їх творчої самореалізації є пріоритетом діяльності Знам’янської міської територіальної громади.
07 Лютого, 2024 р., 13:25
05 лютого 2024 року на базі Знам'янської КДЮСШ відбулося урочисте відкриття ІІ етапу Змагань Проєкту "Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги".
07 Лютого, 2024 р., 11:54
З 1 березня зміняться правила призначення виплат для внутрішньо переміщених осіб. Для найвразливіших категорій переселенців виплати продовжать автоматично. Ще певним категоріям – після подання заяви. Кому саме виплати продовжать? Чи необхідно для цього кудись звертатися і куди саме? Відповіді на ці та інші  запитання – у відео Мінсоцполітики.
06 Лютого, 2024 р., 14:03
02 лютого поточного року у приміщенні «Простору спільної діяльності» в рамках діяльності Бізнес ХАБу благодійною організацією «Благодійний фонд «Варгус» (керівниця Тетяна Педорук) спільно з КОО ВГО «Асоціація сприяння самоорганізації населення» з працівниками структурних підрозділів виконавчого комітету Знам’янської міської ради проведено тренінг на тему «Соціальне підприємництво».
06 Лютого, 2024 р., 13:23
Продовжуємо підтримувати наших Героїв. Так, за рахунок субвенції з бюджету Знам’янської міської територіальної громади було виділено 500 тис. грн. для потреб 65 ОМБ. Військові витратили їх для закупівлі необхідної кількості дронів, які вже боронять наше небо від ворожої агресії.
02 Лютого, 2024 р., 11:31
Роз’яснюємо, які зміни уже від 1 березня 2024 року чекають на ВПО, що отримують соціальну допомогу. 
01 Лютого, 2024 р., 16:27
Привіт! Тобі від 14 до 35 років? Ти живеш у Знам’янській територіальній громаді й тобі не байдуже твоє майбутнє? Пропонуємо тобі долучитися до опитування, яке проводимо з метою визначення потреб молоді та пріоритетних напрямків розвитку молодіжної сфери в нашій громаді. Твоя думка є вкрай важливою для нас, тому сподіваємось на максимальну щирість у відповідях на запитання. Відповідаючи на запитання анкети, ти надаєш згоду на збір та обробку наданої інформації (відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»).
01 Лютого, 2024 р., 16:16
Бібліотека-філія 3 взяла участь у проекті "Валізка з книжками", який організовано культурним інститутом Німеччини Goethe-Institut у співпраці з Німецькою бібліотечною асоціацією (dbv) та Українським інститутом книги.
01 Лютого, 2024 р., 13:33
Відбулося чергове засідання клубу "Активне довголіття", гостями якого стали очільники громади та представники Товариства Червоного Хреста Швейцарії. Проєкт "Активне довголіття" в територіальній громаді реалізовано завдяки сприянню Товариства Червоного Хреста Швейцарії, Кіровоградської обласної організації Товариства Червоного Хреста України, Знам'янської міської влади та за активною участі ради ветеранів.
31 Січня, 2024 р., 14:15
Сьогодні, 31 січня 2024 року, начальник Кропивницької районної військової адміністрації Віталій Пастушенко та заступник начальника Кропивницького районного ТЦК та СП Дем’ян Проценко вручили ордени родинам загиблих Героїв. Нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня посмертно Самофалова Сергія Миколайовича. Нагороду отримала дружина Героя - Самофалова Раїса Петрівна. Нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня посмертно Турту Павла Валерійовича. Орден отримала мати Героя - Турта Ніна Миколаївна. Вічна пам’ять ГЕРОЯМ, які понад усе служили Україні і поклали своє життя за її мирне майбутнє. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень