Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Тренінг "Соціальне підприємництво"

Дата: 06.02.2024 14:03
Кількість переглядів: 114

Фото без опису02 лютого поточного року у приміщенні «Простору спільної діяльності» в рамках діяльності Бізнес ХАБу благодійною організацією «Благодійний фонд «Варгус» (керівниця Тетяна Педорук) спільно з КОО ВГО «Асоціація сприяння самоорганізації населення» з працівниками структурних підрозділів виконавчого комітету Знам’янської міської ради проведено тренінг на тему «Соціальне підприємництво».

Разом із спікерками Аллою Волошиною та Світланою Дубина-Литвиненко розглянуто соціальне підприємництво  як модель інноваційного підприємництва, чим корисне соціальне підприємництво для громади. Також ознайомилися з програмою підтримки соціального підприємництва іншої громади.

Проєкт «Соціальне підприємництво - фінансова незалежність організацій» реалізується благодійною організацією «БФ «ВАРГУС» в межах проєкту «Волонтерський крафт» і Програми підтримки волонтерських центрів Кіровоградщини, що втілює КОО ВГО «Асоціація сприяння самоорганізації населення» за фінансової підтримки  National Endowment for Democracy.

 

Відділ економічного розвитку, підприємництва,
промисловості та торгівлі



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень