Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Знам’янська Державна податкова інспекція

16 Серпня, 2023 р., 10:15
Головне управління ДПС у Кіровоградській області інформує, що у розрахунковому документі (чеку) має обов’язково бути наявна позначка про проведення розрахункової операції в режимі офлайн. 
16 Серпня, 2023 р., 10:15
Головне управління ДПС у Кіровоградській області інформує, що у розрахунковому документі (чеку) має обов’язково бути наявна позначка про проведення розрахункової операції в режимі офлайн. 
16 Серпня, 2023 р., 10:08
Головне управління ДПС у Кіровоградській області інформує, що в Електронному кабінеті, розміщеному на офіційному вебпорталі ДПС, платники податків мають змогу переглянути власні особові рахунки зі сплати податків, зборів та інших платежів та дізнатись стан розрахунків з бюджетом (наявність боргу, переплати, тощо). 
14 Червня, 2023 р., 11:27
Для спрощення процедури декларування доходів для громадян Державною податковою службою України запроваджено новий сервіс – предзаповнення декларації про майновий стан і доходи (далі – декларація), який доступний в Електронному кабінеті.
14 Червня, 2023 р., 11:23
Знам’янська ДПІ Головного управління ДПС у Кіровоградській області повідомляє, що згідно з п. 1 глави 1 розд. II Порядку реєстрації та ведення розрахункових книжок, книг обліку розрахункових операцій, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 14.06.2016 № 547 із змінами та доповненнями (далі – Порядок реєстрації КОРО), суб’єкти господарювання, які здійснюють розрахункові операції в готівковій та/або безготівковій формі (із застосуванням платіжних карток, платіжних чеків, жетонів тощо) при продажу товарів (наданні послуг) у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг, крім суб’єктів господарювання, які відповідно до рішень, затверджених власними розпорядчими документами, про те, що у випадку виходу з ладу реєстратора розрахункових операцій (далі – РРО) або відключення електроенергії проведення розрахункових операцій не здійснюється до моменту належного підключення резервного РРО або включення електроенергії, зобов’язані зареєструвати книги обліку розрахункових операцій (далі – КОРО).
16 Травня, 2023 р., 09:24
Головне управління ДПС у Кіровоградській області  нагадує платникам податків та громадянам про необхідність реєстрації суб’єктами господарювання у випадку здійснення системної господарської діяльності з продажу товарів (надання послуг). Це – обов’язкова передумова початку здійснення господарської діяльності. 
16 Травня, 2023 р., 09:23
У разі зміни даних, зокрема місця проживання (податкової адреси), зміни прізвища, імені чи по батькові, фізична особа зобов’язана повідомити податкову службу впродовж місяця з дня виникнення таких змін, - звертають увагу платників податків у Головному управлінні ДПС у Кіровоградській області.
16 Травня, 2023 р., 09:21
Отримати інформаційні, консультаційні, довідкові та інші послуги без особистого звернення до контролюючого органу платники податків мають можливість на вебпорталі ДПС України (https://tax.gov.ua/) за допомогою загальнодоступного інформаційно – довідкового ресурсу - «ЗІР», в рубриках «Письмові консультації», «Запитання – відповіді з бази знань» та «Нормативні та інформаційні документи». Також платники податків можуть отримати інформаційно-довідкові послуги в режимі оnline, зателефонувавши до Контакт-центру ДПС за номером телефону 0-800-501-007. Крім того, відповіді на необхідні питання можна знайти в Єдиному реєстрі індивідуальних податкових консультацій. Також для платників податків доступний електронний сервіс чат-бот «InfoTAX» ДПС України. Електронний сервіс «InfoTAX» надає можливість зареєстрованим користувачам через месенджери Telegram та Viber отримувати актуальну інформацію про себе: стан розрахунків з бюджетом, реєстраційні та облікові дані, результати обробки документів, а також має нагадування про необхідність подання звітності та сплати податків.  Для підключення чат-боту необхідно у відповідному месенджері (Telegram/Viber) знайти «InfoTAX», в якому перейти за посиланням до Електронного кабінету для ідентифікації та завершення налаштування нового сервісу. 
16 Травня, 2023 р., 09:18
Головне управління ДПС у Кіровоградській області інформує, що Державною податковою службою України розроблено новий сервіс – «Калькулятор податку на майно».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень