Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Новини

Дата: від до Скинути
18 Червня, 2021 р., 08:40
XI сесія Знам’янської міської ради VIII скликання
17 Червня, 2021 р., 15:42
З метою удосконалення системи моніторингу щодо соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, застосування ефективних форм їх соціальної підтримки та захисту, профілактики правопорушень серед осіб, які не досягли вісімнадцятирічного віку, запобігання дитячій бездоглядності та  безпритульності  службою у справах дітей спільно з старшим інспектором СЮП Кропивницького РУП ГУНП в Кіровоградській області капітаном поліції Іриною Чорненко проведено обстеження житлово-побутових умов проживання та виховання дітей у сім’ях, які опинилися у складних життєвих обставинах та перебувають на обліку служби.
17 Червня, 2021 р., 15:10
Під головуванням керуючого справами (секретаря) виконавчого комітету Знам’янської міської ради Лілії Меренкової,  за участі секретаря міської ради Вікторії Зеленської відбулося перше засідання організаційного комітету з підготовки до святкування 30-ї  річниці Незалежності України.
17 Червня, 2021 р., 13:10
Під час однієї із зустрічей керівництва Знам’янської міської ради та її виконавчого комітету з головами ОСББ та ЖБК Знам’янської міської територіальної громади обговорювалось питання набрання чинності з 01.05.2021 р. Закону України від 03.12.2020 р. №1060-IX «Про внесення змін до деяких законів України щодо врегулювання окремих питань у сфері надання житлово-комунальних послуг» (в частині заміни/встановлення будинкових вузлів обліку води за рахунок підприємства - надавача послуг).
17 Червня, 2021 р., 12:51
За участі керівництва Знам’янської міської ради відбулася зустріч з мешканцями Знам'янської міської територіальної громади. Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Ліана Пересадченко, презентувала програму локальних ініціатив, яка впроваджується на території Знам'янської міської територіальної громади Фондом "Об'єднання" за підтримки Міністерства закордонних справ Чеської Республіки в Україні в рамках Transition Promotion Program.
17 Червня, 2021 р., 09:14
Комунальне  некомерційне  підприємство  «Знам’янський  міський  центр первинної  медико-санітарної  допомоги» Знам’янської  міської  ради   надає   інформацію  станом  на 17.06.21 року:
16 Червня, 2021 р., 16:56
За участі секретаря Знам’янської міської ради Вікторії Зеленської, відбулося засідання постійної комісії з питань бюджету, економічного розвитку, споживчого ринку та підприємництва (голова Неля Данасієнко).
16 Червня, 2021 р., 16:49
За участі секретаря Знам’янської міської ради Вікторії Зеленської, відбулося засідання постійної комісії з питань депутатської діяльності,  регламенту, етики, гласності, законності та правопорядку (голова Оксана Перемот).
16 Червня, 2021 р., 16:48
Спеціалістами Філії "Знам"янський райавтодор" під час виконання робіт з капітального ремонту тротуару по вул. Соборній виконано роботи з влаштування заїзної кишені для зупинки громадського транспорту та посадкового майданчика.
16 Червня, 2021 р., 15:33
Під головуванням секретаря міської ради Вікторії Зеленської, керуючого справами (секретаря) виконавчого комітету Знам’янської міської ради Лілії Меренкової відбулися засідання організаційних комітетів з питання підготовки та проведення урочистостей щодо відзначення Дня Конституції України, організації та відзначення Дня Молоді, з підготовки до святкування 152-ї річниці заснування міста Знам’янка.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень