Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Новини

Дата: від до Скинути
19 Липня, 2024 р., 13:16
З нагоди Міжнародного дня шахів та Дня шахів в Україні 18 липня 2024 року, на базі КНП "Знам'янська міська лікарня імені А.В.Лисенка" Знам'янської міської ради відбувся дещо незвичайний турнір з шахів.
16 Липня, 2024 р., 08:00
Щиро та сердечно вітаю усіх вас з професійним святом – Днем бухгалтера! Професія бухгалтера завжди визнавалася однією з пріоритетних та вкрай потрібних. Саме Ви забезпечуєте чіткий контроль над фінансами підприємств, установ та організацій. Ми поважаємо та високо цінуємо вашу сумлінну та нелегку працю.
15 Липня, 2024 р., 12:26
Сьогодні, 15 липня, у Знам’янці відбулися урочистості з нагоди відзначення Дня Державності України. Керівництвo громади, представники структурних підрозділів виконавчого комітету Знам’янської міської ради,громадськості пoклали квіти дo Дошки Пам’яті, пам'ятника Тарасу Шевченку, пам’ятного знаку «Героям, загиблим за свободу і незалежність України».
15 Липня, 2024 р., 08:00
Шановна громадо! 15 липня ми відзначаємо одну з найважливіших подій в історії України – День Хрещення Київської Русі та День Української державності.
11 Липня, 2024 р., 12:59
10 липня 2024 року, під головуванням Знам’янського міського голови Володимира Сокирка, за участі секретаря Знам’янської міської ради Вікторії Зеленської відбулося засідання позачергової 64 сесії Знам’янської міської ради Кропивницького району Кіровоградської області VIII скликання.
11 Липня, 2024 р., 11:32
В рамках співпраці з Програмою "Децентралізація приносить кращі результати та ефективність" (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) Знам'янська міська територіальна громада отримала спеціальну установку для ямкового ремонту асфальтобетонного дорожнього покриття (УЯР).
11 Липня, 2024 р., 10:32
В рамках реалізації проєктів міжнародної технічної допомоги за підтримки Програми DOBRE "Децентралізація Приносить Кращі Результати та Ефективність"(USАID) розпочато роботу з підготовки Програми місцевого економічного розвитку до 2027 року.
10 Липня, 2024 р., 07:59
Державна Установа «Кіровоградський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України» інформує про результати моніторингових лабораторних досліджень якості води поверхневих водойм, відібраними фахівцями Центру з місць масового відпочинку, розташованих на території Знам’янської міської територіальної громади Кропивницького району Кіровоградської області.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень