Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Виїзд дітей на оздоровлення та відпочинок

Дата: 17.07.2021 13:11
Кількість переглядів: 1098

Сьогодні, 17 липня, відділ молоді та спорту Знам’янського міськвиконкому організував виїзд дітей на оздоровлення та відпочинок  за кошти міського бюджету.

В системі «Прозорро» було закуплено 30 путівок в дитячий заклад оздоровлення та відпочинку «Крилатий» (Херсонська обл., Скадовський р-н). 
До оздоровлення та відпочинку залучено дітей всієї Знам’янської територіальної громади. Направлено дітей таких категорій, що потребують особливої уваги: дітей-сиріт, дітей,  позбавлених батьківського піклування, дітей з прийомних, багатодітних та малозабезпечених сімей, дітей, батьки яких проходили службу в зоні проведення АТО, талановитих і обдарованих дітей, дітей, які постраждали внаслідок аварії на ЧАЕС. 
Відділом молоді та спорту було докладено зусиль, щоб відпочинок саме дітей цих категорій був змістовним та насиченим, веселим та комфортним.
Діти вирушили о 6:00 годині ранку, щоб у шляху було не так спекотно і щоб діти приїхали до оздоровчого закладу саме на обід. Організатори виїзду попіклувалися про те, щоб автобуси були зручними та комфортабельними, тож у автобусах є і кондиціонери для дотримання температурного режиму, і телевізори, щоб не сумувати під час подорожі.
Потурбувалися і про супровід, відповідальними за безпечну подорож визначено головного спеціаліста відділу молоді та спорту Андрія СУГАРЕЯ та медичну сестру Вікторію ІВАНИК. Начальник відділу молоді та спорту Руслана ЛАДОЖИНСЬКА провела з дітьми інструктаж щодо техніки безпеки під час переїзду.
Зазначимо, що оздоровчий заклад «Крилатий» розташований на морському узбережжі в санаторно-курортній зоні, тож дехто з малюків вперше побачить море. 
Маленьких Знам’янчан очікують комфортабельні умови проживання, смачне харчування і, звичайно, безліч розваг! 
Сподіваємося,  що діти отримають яскраві враження, нових друзів, запас здоров’я та бадьорості на весь рік.


Відділ молоді та спорту
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень