Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Знам’янська Державна податкова інспекція

16 Травня, 2023 р., 09:24
Головне управління ДПС у Кіровоградській області  нагадує платникам податків та громадянам про необхідність реєстрації суб’єктами господарювання у випадку здійснення системної господарської діяльності з продажу товарів (надання послуг). Це – обов’язкова передумова початку здійснення господарської діяльності. 
16 Травня, 2023 р., 09:23
У разі зміни даних, зокрема місця проживання (податкової адреси), зміни прізвища, імені чи по батькові, фізична особа зобов’язана повідомити податкову службу впродовж місяця з дня виникнення таких змін, - звертають увагу платників податків у Головному управлінні ДПС у Кіровоградській області.
16 Травня, 2023 р., 09:21
Отримати інформаційні, консультаційні, довідкові та інші послуги без особистого звернення до контролюючого органу платники податків мають можливість на вебпорталі ДПС України (https://tax.gov.ua/) за допомогою загальнодоступного інформаційно – довідкового ресурсу - «ЗІР», в рубриках «Письмові консультації», «Запитання – відповіді з бази знань» та «Нормативні та інформаційні документи». Також платники податків можуть отримати інформаційно-довідкові послуги в режимі оnline, зателефонувавши до Контакт-центру ДПС за номером телефону 0-800-501-007. Крім того, відповіді на необхідні питання можна знайти в Єдиному реєстрі індивідуальних податкових консультацій. Також для платників податків доступний електронний сервіс чат-бот «InfoTAX» ДПС України. Електронний сервіс «InfoTAX» надає можливість зареєстрованим користувачам через месенджери Telegram та Viber отримувати актуальну інформацію про себе: стан розрахунків з бюджетом, реєстраційні та облікові дані, результати обробки документів, а також має нагадування про необхідність подання звітності та сплати податків.  Для підключення чат-боту необхідно у відповідному месенджері (Telegram/Viber) знайти «InfoTAX», в якому перейти за посиланням до Електронного кабінету для ідентифікації та завершення налаштування нового сервісу. 
16 Травня, 2023 р., 09:18
Головне управління ДПС у Кіровоградській області інформує, що Державною податковою службою України розроблено новий сервіс – «Калькулятор податку на майно».
16 Травня, 2023 р., 09:14
Головне управління ДПС у Кіровоградській області інформує. Питання обмеження розрахунків готівкою між фізичними особами та фізичними особами – підприємцями із суб’єктами господарювання встановлюються і регулюються Положенням про ведення касових операцій у національній валюті в Україні, затвердженим постановою Правління Національного банку України від 29 грудня 2017 року № 148 (далі – Положення № 148).
16 Травня, 2023 р., 09:12
Головне управління ДПС у Кіровоградській області інформує: Граничними строками сплати податкових зобов’язань, визначених у податковій декларації про майновий стан і доходи є:
22 Лютого, 2023 р., 11:21
Знам’ягська ДПІ Головного управління ДПС у Кіровоградській області інформує, що згідно з п. 179.4 ст. 179 Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI із змінами і доповненнями (далі – ПКУ) платники податку звільняються від обов’язку подання податкової декларації про майновий стан і доходи (далі – Декларація) в таких випадках:
22 Лютого, 2023 р., 11:15
Знам’янська ДПІ Головного управління ДПС у Кіровоградській області нагадує про алгоритм реєстрації ПРРО через Електронний кабінет:
22 Лютого, 2023 р., 11:12
Пунктом 1 підрозд. 9 прим. 4 розд. ХХ «Перехідні положення» Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI із змінами та доповненнями (далі – ПКУ) визначено, що одноразове (спеціальне) добровільне декларування – це особливий порядок добровільного декларування фізичною особою, визначеною п. 3 підрозд. 9 прим. 4 розд. ХХ «Перехідні положення» ПКУ, належних їй активів, розміщених на території України та/або за її межами, якщо такі активи фізичної особи були одержані (набуті) такою фізичною особою за рахунок доходів, що підлягали в момент їх нарахування (отримання) оподаткуванню в Україні та з яких не були сплачені або сплачені не в повному обсязі податки і збори відповідно до вимог законодавства з питань оподаткування та/або міжнародних договорів, згода на обов’язковість яких надана Верховною Радою України, та/або які не були задекларовані в порушення податкового та валютного законодавства, контроль за дотриманням якого покладено на контролюючі органи, протягом будь-якого з податкових періодів, що мали місце до 01 січня 2021 року.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень