Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Оголошення

17 Жовтня, 2022 р., 14:54
Вже відкрито реєстрацію на ОНЛАЙН СЕМІНАР для бізнесу та початківців, посилання https://forms.gle/4LPrXjdGyASLRuDN8 19 жовтня 2022р. (середа) ? о 15.00 годині Спікери заходу: ?Ольга Ковальова-Алокілі, директор Регіонального фонду підтримки підприємництва у Кіровоградській області ? Наталя Невідома - заступник директора-начальник відділу Кіровоградського обласного центру зайнятості Під час семінару Ви дізнаєтесь: ??Хто може подаватися на грант; ?? На які цілі і в яких розмірах можна отримати безповоротні кошти; ??Умови отримання гранту; ??Найчастіші помилки при заповнені грантових заявок; ??Як проходить співбесіда і захист заявки; ??Скільки вже схвалено заявок у Кіровоградській області…. ?? Реєстрація обов’язкова, посилання на участь у семінарі направимо вам на електронну пошту, вказану при реєстрації! Тримаємо економічний фронт разом!
17 Жовтня, 2022 р., 10:36
Графік проведення засідань постійних комісій Знам’янської міської ради з розгляду питань чергової XXXII сесії міської ради
11 Жовтня, 2022 р., 09:26
Мінсоцполітики разом з Міністерство цифрової трансформації України проводять технічне оновлення послуги для внутрішньо переміщених осіб в Дії, що надасть можливість в майбутньому запустити додаткові послуги, а також, на виконання доручення Віцепрем'єр-міністра — міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій, протестувати послугу задля більш швидкої та безперебійної роботи.
10 Жовтня, 2022 р., 13:45
Негайно зателефонуйте за номером 101 та повідомте про це диспетчера житлово-експлуатаційної контори.
10 Жовтня, 2022 р., 13:34
В зв’язку з посиленими атаками мирних міст України з усіх напрямків ракетами різних типів прийнято рішення про запровадження дистанційної форми навчання в усіх закладах освіти Знам’янської міської територіальної громади з 11 по 14 жовтня 2022 року включно.
10 Жовтня, 2022 р., 11:44
В зв‘язку з масованим ракетним обстрілом всієї території нашої держави 10 жовтня 2022 року освітній процес у закладах освіти нашої громади призупинено. Бережіть себе і своїх близьких.
07 Жовтня, 2022 р., 15:07
Україна належить до країн, де вживання грибів є традиційним, їх найчастіше використовують як приправи до страв. Це своєрідний харчовий продукт, який має особливий хімічний склад. У грибах знаходиться велика кількість азотистих речовин, у тому числі білків, жирів, вуглеводів, деякі вітаміни (В1, РР). Вони містять багато мінеральних речовин (фосфор).
07 Жовтня, 2022 р., 11:18
Відповідно до чинного законодавства у разі зміни фактичного місця проживання/перебування заявник звертається за видачею довідки до уповноваженого органу за місцем фактичного проживання/перебування, а раніше видана йому довідка вилучається, про що вносяться відповідні зміни до Єдиної інформаційної бази даних про внутрішньо переміщених осіб.
07 Жовтня, 2022 р., 08:17
Проєкт “Єдина Україна” – це всеукраїнська акція, спрямована на формування української громадянської ідентичності серед населення шляхом донесення історичних фактів, вагомих у написанні історії Незалежності України.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень