Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Пенсійний фонд України інформує!

10 Липня, 2023 р., 09:18
Із 1 липня головним управлінням проведено індексацію розмірів пенсій, призначених відповідно до Законів України “Про державну службу”, “Про службу в органах місцевого самоврядування “Про наукову і науково-технічну діяльність”, “Про статус народного депутата України”.
10 Липня, 2023 р., 09:16
Головне управління Пенсійного фонду України в Кіровоградській області (далі – головне управління) розповсюджує серед роботодавців та найманих працівників підприємств вивчений позитивний досвід ефективного функціонування системи управління охороною праці на ПрАТ “Гідросила ЛЄДА”, яке є одним із підприємств, де реально створена постійно діюча система управління охороною праці (далі – СУОП).
22 Червня, 2023 р., 16:00
Інформація про те, що Пенсійний фонд України виплачує допомогу на поховання у разі смерті пенсіонера у розмірі двомісячної пенсії померлого тим особам, які здійснили поховання, або якщо померла особа була “військовим” пенсіонером, то особі, яка здійснила поховання, виплачується допомога у розмірі тримісячної пенсії, але не менше п’ятикратного розміру прожиткового мінімуму для працездатних осіб, – відома багатьом.
19 Червня, 2023 р., 13:32
“Навіщо сплачувати єдиний соціальний внесок? В якому розмірі?” – на ці важливі питання для роботодавців та застрахованих осіб відповідала начальник фінансово-економічного управління головного управління Пенсійного фонду України в Кіровоградській області Сніжана Соловей.
14 Червня, 2023 р., 14:09
Головне управління надає відповіді на запитання, які найчастіше турбують працюючих пенсіонерів.
14 Червня, 2023 р., 14:07
З 02.06.2023 при розрахунку виплат за загальнообов’язковим державним соціальним страхуванням змінився порядок обчислення середньої заробітної плати!
14 Червня, 2023 р., 13:25
На вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України розроблено Кабінет Центру надання адміністративних послуг (ЦНАП), завдяки чому взаємодія ЦНАПів та Пенсійного фонду України з обслуговування громадян виходить на новий рівень та на сьогодні надає можливість відповідальним працівникам ЦНАПів:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень