Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Новини

14 Грудня, 2021 р., 15:26
У грудні поточного року Кіровоградський обласний центр зайнятості має можливість навчити на базі Донецького центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості безробітних громадян за професією «Оператор з обробки інформації та програмного забезпечення».
14 Грудня, 2021 р., 15:23
Статтею 21 Кодексу законів про працю України визначено, що особливою формою трудового договору є контракт, в якому строк його дії, права, обов’язки і відповідальність сторін (у тому числі матеріальна), умови матеріального забезпечення та організації праці працівника, умови розірвання договору, в тому числі дострокового, можуть встановлюватися угодою сторін. Сфера застосування контракту визначається законами України.
14 Грудня, 2021 р., 15:20
Для отримання дозволу на застосування праці іноземців та осіб без громадянства (далі – іноземці) роботодавець має подати необхідні документи до Кіровоградського обласного центру зайнятості. Подати документи можливо також через центри надання адміністративних послуг (далі – ЦНАП).
14 Грудня, 2021 р., 13:57
Відповідно до статті 11 Закону України “Про зайнятість населення”, держава гарантує особі право на захист від будь-яких проявів дискримінації у сфері зайнятості населення за ознаками раси, кольору шкіри, політичних, релігійних та інших переконань, членства у професійних спілках або інших об’єднаннях громадян, статі, віку, етнічного та соціального походження, майнового стану, місця проживання, за мовними або іншими ознаками.
14 Грудня, 2021 р., 13:23
Для безробітних, які мають бажання здобути вищезазначену професію, у грудні поточного року на базі Одеського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості розпочинається навчання. Однією з переваг якого є те, що навчання проходить за дуальною формою, а всі практичні навички відпрацьовуються у закладах готельного типу.
14 Грудня, 2021 р., 13:22
За інформацією обласного центру зайнятості,на Кіровоградщиніне вистачає лікарів-хірургів.
13 Грудня, 2021 р., 11:46
Учора, 09 грудня, в обласному центрі зайнятості відбувся навчальний семінар для заступників директорів, заступників директорів – начальників відділів надання соціальних послуг (технологи-організатори) міськрайонних центрів зайнятості, міськрайонних та районних філій обласного центру зайнятості.
02 Грудня, 2021 р., 09:18
Статтею 14 Закону України “Про зайнятість населення” визначено категорії громадян, що мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню (учасники бойових дій; окремі категорії молоді та батьків з дітьми; діти-сироти;особи передпенсійного віку; особи, звільнені після відбуття покарання або примусового лікування; особи, яким виповнилось 15 років та які за згодою одного з батьків можуть, як виняток, прийматися на роботу). 
30 Листопада, 2021 р., 15:42
Понад 1500 випускників Кіровоградщини в режимі онлайн долучилися до презентації вищих військових навчальних закладів Збройних Сил України.
30 Листопада, 2021 р., 15:13
Відповідно до статті 14 Закону України “Про зайнятість населення”, однією з категорій громадян, що мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню, є особи з інвалідністю. Такі додаткові гарантії забезпечуються, у тому числі:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень