Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Чергове засідання виконавчого комітету Знам’янської міської ради

Дата: 11.05.2018 21:29
Кількість переглядів: 557

Під головуванням   міського голови Філіпенка Сергія Івановича 10 травня   пройшло чергове засідання виконавчого комітету, на розгляд якого було винесений  21  проект  рішень,  затверджено 21.

Виконавчим комітетом прийняті рішення з питань соціального захисту дітей, їх житлових та майнових права,  видачі  дублікатів свідоцтва про право власності  замість втрачених, про постановку на квартирний облік при виконавчому комітеті трьох дітей, позбавлених батьківського піклування  та затверджено першочергові списки та списки загального  квартирного обліку  працівників виробничого підрозділу   служби   колії «Знам’янська дистанція колії», виробничого підрозділу служби колії «Знам’янська колійна машинна станція», працівників експлуатаційного вагонного депо Знам’янка.

На засіданні виконавчого комітету затверджено штатну чисельність комунального закладу «Знам’янська міська лікарня ім.А.В.Лисенка» у кількості 500 штатних одиниць за рахунок загального фонду та 14  штатних одиниць – за рахунок спеціального фонду з                16 серпня 2018 року. Доповідаючи з цього питання, виконуючий обов’язки головного лікаря міської лікарні ім. А.Лисенка Ігор Муравський наголосив, що на виплату заробітної плати працівникам та інші нарахування не вистачає 8,5 млн. гривень та запропонував за погодженням із профспілковим комітетом скоротити 23 вакантні ставки лікарів (із 117,5 наявних), 59,25 ставок середнього медичного персоналу (із 199 наявних), 35,5 ставок молодшого медперсоналу (із 97 наявних) та 37,5 ставок іншого персоналу (із 86 наявних), усього 155,25 ставки.

Скільки коштує дітодень?
Із 1 червня 2018 року встановлено й нову вартість батьківської плати за харчування дітей у дошкільних навчальних закладах міста. Так, вартість дітодня для дітей віком до              3-х років встановили 21 гривню. Із них 40 відсотків компенсуються з міського бюджету, а 60 відсотків – 12,60 грн. - сплачуватимуть батьки. Для дітей віком від 3-х до 6-ти років вартість дітодня складе 23 грн., а батьківська плата (60%), відповідно, - 13,80 гривні.

Суспільно-корисні роботи
Де відбуватимуть покарання та стягнення у вигляді громадських робіт порушники та засуджені особи (відповідно до постанови або вироку суду) у 2018 році? Міськвиконком затвердив перелік об’єктів та видів безоплатних суспільно-корисних робіт. Так, порушники та засуджені у розпорядженні УМА та ЖКГ виконуватимуть роботи з благоустрою - озеленення території міста, зон відпочинку, придорожніх смуг, прибирання тротуарів, пішохідних доріжок, газонів, прилеглих територій до пам’ятників та меморіалів. Також прибиратимуть території міських кладовищ у розпорядженні комунального підприємства «Знам’янський комбінат комунальних послуг» та впорядковуватимуть території організацій – Знам’янського міського технічно-спортивного клубу ТСО України та Знам’янського об’єднаного міського військового комісаріату.

Санітарне обрізання гілок
Для виконання планових робіт із капітального ремонту дорожнього полотна вулиць Дмитра Яворницького та 6-ї Робочої, керівнику КП «Знам’янський комбінат комунальних послуг» О.Чернявському надано дозвіл за кошти УМА та ЖКГ здійснити санітарне обрізання гілок дерев, розташованих на цих вулицях, та у сквері біля НВК «Знам’янська ЗШ І-ІІІ ст. №3-гімназія» по вулиці Віктора Голого, відповідно до акта обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню, від 30.03.2018 р.  

Ремонт житла – безкоштовно
Затверджено список осіб із інвалідністю внаслідок війни, які мають право на виконання ремонту житла за рахунок коштів міського бюджету. До нього ввійшли шість знам’янчан-пільговиків різних категорій – ветерани Другої світової війни, учасники АТО, ліквідатори наслідків аварії на ЧАЕС, воїни-афганці.

«Усі разом – за сім’ю»
Масовий захід під такою назвою планує провести громадська організація дитячо-молодіжного об’єднання «Нове покоління» 26 травня 2018 року у міському парку відпочинку. Організатори планують розпочати його урочистою ходою від міського Палацу культури о 10-ій годині ранку. Орієнтовно у заході візьмуть участь 1500-2000 осіб, тож Знам’янському міському відділу поліції рекомендовано забезпечити перекриття руху автотранспорту по вулиці М.Грушевського з 10.00 до 10.40 та охорону публічного порядку, особистої і майнової безпеки громадян під час проведення масового заходу.

Рішенням виконавчого комітету встановлено  пайову участь у розвитку інфраструктури м. Знам'янка у розмірі 10% від загальної кошторисної вартості будівництва індивідуального гаражу №5 по вул. Маяковського, 58 у м. Знам'янка.

Відділ загальний, контролю та роботи із зверненнями громадян


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень