Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Ветерани - треба віддати їм належне - вміють створити особливу атмосферу свята

Дата: 08.05.2019 19:53
Кількість переглядів: 390

Фото без описуІ в цій атмосфері навіть звичні слова привітань лунали особливо тепло. За душу зачепили виступи як голови міської організації ветеранів України Ганни Бабійчук, так і голови територіальноі організації ветеранів - залізничників Лідії Горященко, а також - вірші Лідії Гребеннікової. Вшанували хвилиною мовчання тих, кого вже немає поруч.

Фото без опису- Для молодого покоління ви - приклад мужності й героїзму, - говорить Андрій Клименко, помічник народного депутата України Олеся Довгого, звертаючись до фронтовиків. Разом із міським головою Сергієм Філіпенком їх було запрошено на зустріч із фронтовиками. - Будемо й надалі робити все, щоб ви не відчували себе незахищеними і забутими.

- Згадую моіх дідів. Обидва загинули на війні. А бабусі самі виростили дітей, - одна двох, а друга - трьох малих. І таких сімей були мільйони тоді, де жінки самі Фото без описувиховували, ростили дітей, - продовжує розмову міський голова Сергій Філіпенко. - То хіба це не подвиг - підняти на ноги дітей, відбудувати після війни школи, садочки, підприємства і всю краіну загалом? І наше покоління зобов”язане зберігати пам”ять про таких людей.

Фото без описуАдже саме на прикладі воїнів Другої світової війни виховали ми покоління тих, хто героїчно виконував свій обов’язок перед державою під час війни в Афганістані, під час ліквідації на Чорнобильській АЕС, і патріотично захищає незалежність нашої країни сьогодні на Сході України.

Пишаємося вами, ветерани! Беремо приклад з вас!Живіть ще довго в радості!
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень