Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулася важлива нарада

Дата: 10.08.2018 17:38
Кількість переглядів: 524

 

  Фото без описуПід головуванням міського  голови Сергія Філіпенка  днями відбулася нарада за участі першого заступника міського голови Валентини Загородньої, заступника начальника фінансового управління – начальника відділу зведеного бюджету та міжбюджетних відносин Олени Лепетко, в.о. головного лікаря КЗ «Знам’янська міська лікарня ім. А.В.Лисенка» Ігоря Муравського,  заступника головного лікаря КЗ «Знам’янська міська лікарня ім.А.В.Лисенка» Ірини Федорченко.

Проаналізувавши видатки установи за 7 місяців поточного року в.о. головного лікаря Ігор Муравський  проінформував присутніх про те, що станом на 10 серпня роботи щодо капітального ремонту покрівлі приймального відділення знаходяться на завершальному етапі, підрядчику перераховано  аванс в розмірі 30% від загальної суми договору, роботи планується закінчити до кінця серпня місяця. 

Також закінчено процедуру торгів на придбання медичного обладнання для проведення гістерорезектоскопії в гінекології, підписано договір на поставку обладнання.  Очікується поставка медичного обладнання.
На даний час триває процедура закупівлі медичного обладнання за кошти цільової субвенції з державного бюджету на загальну суму 190,0 тис.грн.

Також триває розроблення проектно-кошторисної документації на капітальний ремонт (Заміна віконних блоків та вхідних дверей на металопластикові енергозберігаючі) приміщень поліклініки і терапевтичного корпусу  та проектно-кошторисної документації на капітальний ремонт терапевтичного відділення та палати інтенсивної терапії кардіологічного відділення. Загальна вартість робіт складає орієнтовно 2 400,0 тис.грн.

Також Ігор Борисович зазначив, що в даний час проводять організаційні заходи  щодо переміщення та розміщення відділень у приміщеннях  лікарні, визначаються завідуючі  та формуються оновленні відділення.

Триває підготовка до опалювального сезону, проведена процедура закупівлі природного газу на опалювальний період 2018 року. Триває визначення переможця.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з  громадськістю
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень