Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Медики звертатимуться до депутатів з особливим листом.

Дата: 12.12.2018 18:40
Кількість переглядів: 506

Ранок середи, 12 грудня, розпочався в міській лікарні незвичною планіркою: на ній були присутніми міський голова Сергій Філіпенко та перший заступник міського голови Валентина Загородня і заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів - начальник фінансового управління Галина Лихота. Привід  зустрічі із медичним колективом?

Ось вже втретє не відбулося пленарне засідання міської ради, - роз’яснює міський голова Сергій Філіпенко. – Частина депутатів міської ради просто не приходить на засідання сесій міської ради, а отже може повторитися ситуація, яка була на початку року. Майже півроку тоді не відбувалися пленарні засідання, кошти для  проведення ремонтних робіт в місті через це не виділялися, і тільки восени почали виконувати те, що могли зробити ще в травні. Цього місяця треба, щоб на засіданнях міської ради затвердили виділені із державного бюджету кошти для медицини, для освіти, на соціальне житло дітям-сиротам. Треба затвердити й Програми соціально-економічного розвитку. Проектом міського бюджету «Про внесення змін до рішення міської ради від 22 грудня 2017р. № 1259  «Про міський бюджет на 2018 рік» передбачені:

- медична субвенція з державного бюджету на заробітну плату з нарахуваннями працівникам - 851,0 тис.грн.,

- медична субвенція з державного бюджету на лікування хворих на цукровий та нецукровий діабет – 250,0 тис.грн.;

- субвенції Дмитрівської, Диківської та Пантазіївської сільських рад на лікування хворих на цукровий та нецукровий діабет – 60,0 тис.грн.;

- освітня субвенція з державного бюджету на оплату праці з нарахуваннями педагогічним працівникам – 455,0 тис.грн.;

- субвенція на придбання 2-ох квартир дітям-сиротам – 581,0 тис.грн.;

- субвенція соціально-економічного розвитку:

1) для придбання спортивного обладнання для закладів освіти – 90,0 тис.грн.;

2) придбання меблів, обладнання для Знам’янської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи – 50,0 тис.грн.;

Напевно, та частина депутатів, котра ігнорує пленарні засідання і підтримує вдавані причини для своєї відсутності, й переслідує таку мету, - щоб в місті не виконувалися важливі для міста Програми. То  нехай ці депутати   пояснять  виборцям, навіщо вони так себе поводять.

На планірці медичними працівниками було прийнято рішення  звернутися із спеціальним листом до депутатів міської ради, в якому вони будуть закликати депутатів  працювати на благо людей нашого міста, щоб вони затвердили надходження субвенції до міста.

P.S. А пленарне засідання міської ради не відбулося і в середу, 12 грудня… Це – вже в четвертий раз…


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень