Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

А до нас прийшов Святий Миколай!!!

Дата: 19.12.2018 18:34
Кількість переглядів: 583

Фото без описуДіти з великим нетерпінням чекають 19 грудня. Вони напередодні свята пишуть листи до Святого Миколая. 

У день перед святом згадують всі свої добрі та злі вчинки, зважають: чого більше. Чи буде подарунок, а чи, можливо, різка? Бо чемні діточки обов’язково знайдуть під подушкою подарунок, а неслухняні – прутик.

Фото без описуОсь і настала мить, коли Миколай завітав до дітей, батьки яких загинули в АТО, дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах, дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які перебувають під опікою в прийомних сім’ях та дитячих будинках сімейного типу. 

Фото без описуДійство відбулося зранку, у приміщенні виконавчого комітету Знам’янської міської ради. 

Чудотворець був зі своїми помічниками-ангелами, які подарували всім присутнім чудову лялькову виставу «Рукавичка» (гурток «Ляльковий театр» кер. К.Зайченко).  

З вітальними словами та подарунками на свято завітали міський голова Сергій Філіпенко та помічник народного депутата України Олеся Довгого Андрій Клименко, які звернулися до дітей та всіх присутніх зі словами вітань, теплими Фото без описуі щирими побажаннями, закликавши дітей та дорослих наслідувати прикладу Святого Миколая, несучи до людей добро та щедрість.  

Вони відзначили, що день Святого Миколая Чудотворця приходить  зимовою казкою на нашу землю перед новорічно-різдвяними святами, і в цей час маленькі діти з нетерпінням чекають Фото без описудива, адже Святий Миколай невидимою рукою здійснює  найзаповітніші їхні мрії, приносить у кожну родину щиру втіху і любов. 

Фото без описуТакож під час свята  були вручені подарунки дітям, які брали участь у міському конкурсі малюнків до Дня Святого Миколая. Жодна дитина не залишилася без подарунка. 

Організатори свята подбали про те, щоб воно залишило приємну згадку в душах діточок, посіяло зерно любові до ближнього та поваги Фото без описудо народних традицій, та щоб кожна дитина отримала святкові солодкі подарунки.   
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень