Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Щоб зберегти історичну пам’ять

Дата: 16.07.2018 18:04
Кількість переглядів: 475

Фото без описуРеконструкція меморіального кладовища в м. Знам’янці, збереження пам’яті про героїв-знам’янчан, котрі загинули під час  Другої світової війни та  під час ліквідації наслідків Чорнобильської трагедії і при виконанні військового обов’язку під час АТО.

Такі питання обговорювалися на нещодавній  нараді з представниками  організацій міста   

Захід відбувся у понеділок,16 липня,  під головуванням міського голови Сергія Філіпенка та за участі секретаря міської ради Наталії Кліменко і  начальника управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства  Миколи Нікітіна.

Фото без описуПід час наради присутні в залі ветерани наголошували: меморіальне кладовище дійсно потребує капітального ремонту, як потребує збільшення площі й міський музей. Адже до пам’ятних дат  у його залах  повинно бути розміщено якомога більше фотографій, документального матеріалу про  героїв-знам’янчан різних років.

Це дасть можливість підростаючому поколінню не тільки краще вивчити історію рідного міста, своєї країни, а й служитиме для молоді  прикладом беззавітного патріотизму. 

Під час наради вирішили: для  кращого  вивчення громадської думки з цього питання  кожна ветеранська організація міста надасть свої пропозиції.

Кращі з них (після обговорень) й буде внесено до відповідного проекту рішення щодо капітального ремонту меморіального кладовища.

Фото без описуМіський голова подякував присутнім за їхню активність, за їхні пропозиції та ініціативи для подальшого покращення життя в нашому місті.
  


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень