Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Позачергова 57 cесія Знам'янської міської ради

Дата: 09.08.2018 18:01
Кількість переглядів: 470

Фото без описуУ засіданні позачергової п’ятдесят сьомої сесії міської ради оголошено перерву до 09.00 год. 10 серпня 2018 року

Відповідно до розпорядження міського голови від 30 липня 2018 року №20 "Про зупинення рішення Знам’янської міської ради сьомого скликання від 27 липня 2018 року №1475 «Про  внесення змін та доповнень до Регламенту Знам’янської міської ради сьомого скликання у новій  редакції, затвердженого рішенням міської ради від 17 березня 2017 року №776»" було зупинено рішення Знам’янської міської ради від 27.07.2018р. №1475 «Про внесення змін та доповнень до Регламенту Знам’янської міської ради сьомого скликання у новій редакції, затвердженого рішенням міської ради від 17 березня 2017 року №776» як таке, що суперечить діючому законодавству.

Відповідно до пункту 4 статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» міська рада зобов’язана у двотижневий строк повторно розглянути рішення. Розпорядженням визначено дату повторного розгляду рішення не пізніше 12 серпня  2018 року.  

Фото без описуВідповідно до п.3 зазначеного розпорядження, міським головою було скликано на  09 серпня 2018 року о 9.00 год. в залі засідань міської ради  позачергову п’ятдесят сьому сесію Знам’янської міської ради. Запропоновано винести на позачергову п’ятдесят сьому сесію  Знам’янської міської ради сьомого скликання та повторно розглянути рішення  Знам’янської міської ради сьомого скликання від 27.07.2018 року №1475 «Про внесення змін до Регламенту Знам’янської міської ради сьомого скликання у новій редакції, затвердженого рішенням міської ради від 17 березня 2017 року №776». 

9 серпня 2018 року  о 9.00 год. під головуванням міського голови Сергія Івановича Філіпенка у сесійній залі міської ради було розпочато позачергову п’ятдесят сьому cесію Знам’янської міської ради сьомого скликання. Перед пленарним засіданням присутні вшанували хвилиною мовчання загиблих, під час проведення антитерористичної операції, героїв - знам’янчан. 

Перш ніж перейти до обговорення порядку денного, відповідно до п.1 ст.14 Регламенту Знам’янської міської ради у зв’язку із неможливістю здійснити голосування за допомогою автоматизованої системи електронного голосування, так, як функція «ветування» не передбачена в системі голосування, міським головою було запропоновано обрати  лічильну комісію для голосування у кількості 2 осіб. Під час затвердження питання «Про обрання лічильної комісії» рішення не набрало необхідної кількості голосів, а склад лічильної комісії не було затверджено.

Фото без описуВідповідно до п. п. 1.1. ст. 27 Регламенту Знам’янської міської ради сьомого скликання у новій редакції, затвердженого рішенням міської ради від 17 березня 2017 року №776» міським головою було оголошено перерву до 09.00 год. 10 серпня 2018 року.

У  пленарному засіданні позачергової п’ятдесят  сьомої сесії  міської ради 09.08.2018 року брали участь: 22 депутати міської ради, заступники міського голови,  начальники та спеціалісти структурних підрозділів апарату Знам’янської міської ради та її виконавчого комітету, виконавчих органів міської ради, представники засобів масової інформації.

Депутати Знам’янської міської ради сьомого скликання, відсутні на  пленарному засіданні позачергової п’ятдесят  сьомої сесії міської ради 09.08.2018 року: Н.Клименко, О.Бойчук, С.Філіпова, С.Постика, О.Луц, В.Мацко, Ю.Сопільняк, С.Лєвінте – відпустка ( за межами міста); О.Кузін, І.Микуляк, С.Каратєєв – виробнича необхідність; О.Антоненко – за сімейними обставинами. Причини своєї відсутності депутати повідомили в телефонному режимі.

З результатами поіменного голосування за проекти рішення, та за процедурні рішення, є можливість ознайомитися на сайті міської ради  в розділі «Протоколи міської ради».

На сайті міської ради є розділ «он-лайн трансляції засідань міської ради», який знаходиться в пункті меню «Міська рада» і кожен має змогу ознайомитися з ходом проведення сесії міської ради.

Відділ забезпечення діяльності міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень