Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Важливі навички під час стресу

Дата: 11.10.2024 08:25
Кількість переглядів: 49

Фото без описуВже близько року Знам’янський міський центр соціальних служб співпрацює з представниками чеської гуманітарної організації «Людина в біді» @PeopleinNeedUkraine. Психологами даної організації за сприяння ЦСС було проведено цикл ресурсних зустрічей з елементами арт-терапії для прийомних батьків, батьків-вихователів, опікунів та соціальних працівників з метою зниження рівня стресу, попередження рівня емоційного вигорання, розвитку навичок саморегуляції, покращення емоційного стану,підвищення виховного потенціалу тощо.

Фото без описуВ продовження цієї співпраці, центром соціальних служб було організовано захід з педагогічним колективом Закладу дошкільної освіти № 7 «Козачок». Психологами чеської гуманітарної організації «Людина в біді» @PeopleinNeedUkraine за фінансової підтримки американського народу в рамках реалізації проекту ДОВІРА проведено психоедукаційну групову зустріч на тему: "Важливі навички під час стресу". Учасники обговорили ефективні стратегії для збереження емоційного балансу в роботі з дітьми.

Фото без описуОсобливістю даного виду роботи є можливість, завдяки обговоренням і вправам в групі, краще зрозуміти власні схеми, їх вплив на думки, почуття та поведінку, вдосконалити міжособистісні навички з метою збереження власного ментального здоров’я.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень