Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Промінчик доброти: підтримка дітей у складні часи

Дата: 20.08.2024 11:17
Кількість переглядів: 82

Фото без описуЗнам’янський міський центр соціальних служб, вкотре проявив свою турботу та підтримку дітей в цей непростий час. У рамках щорічної благодійної акції «Промінчик доброти», присвяченої Дню знань, центр надав гуманітарну допомогу дітям, які особливо потребують нашої уваги та підтримки.

Цього року 15 дітей з внутрішньо переміщених сімей, які через війну вперше підуть до школи в нових для них умовах, отримали необхідні набори канцелярського приладдя. Також допомога була надана 55 дітям із сімей, що опинилися в складних життєвих обставинах.

Освіта завжди була фундаментом для розвитку суспільства, але в умовах війни вона набуває особливого значення. Незважаючи на складні обставини, які зараз переживає Україна, ми повинні зробити все можливе, щоб забезпечити нашим дітям доступ до знань, адже це їхній шлях до кращого майбутнього. Війна не повинна стати на заваді їхнім мріям та прагненням.

Ця акція – це не лише допомога, але й прояв людяності, який зігріває дитячі серця та вселяє надію на те, що добро завжди переможе, навіть у найтемніші часи. Центр соціальних служб продовжує роботу у даному напрямку.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень