Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Напередодні професійного дня привітали медичних працівників у Знам’янській громаді

Дата: 26.07.2024 15:36
Кількість переглядів: 125

Фото без описуМіський голова Володимир Сокирко, депутат Знам’янської міської ради Володимир Джулай, директор КНП «Знам’янська міська лікарня ім.А.Лисенка» Знам’янської міської ради Руслан Пушкаренко, заступник директора з економічних питань КНП «Знам’янський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Знам’янської міської ради Анастасія Радченко привітали медиків Знам’янщини та вручили відзнаки Кіровоградської ОВА, Кіровоградської обласної ради, Знам’янської міської ради до Дня медичного працівника, який відзначатиметься 27 липня.

«Дорогі медики! Вже втретє більшість з вас відзначає своє професійне свято на робочому місці, рятуючи поранених Фото без описувійськових і цивільних, допомагаючи внутрішньо переселеним через війну українцям. Дякую всім вам за невтомну та важку працю, за врятовані життя, за ваш неоціненний вклад у перемогу України.

Сьогодні я щиро хочу подякувати кожному з вас за невтомну працю, безсонні ночі, жертовність і мужність, за те, що незважаючи на складнощі, ви обрали цей шлях − берегти і рятувати життя й здоров’я людей!», - зазначив Володимир Сокирко.

Фото без описуЗ вітальним словом до присутніх звернувся настоятель Української греко-католицької церкви Храму Успіння Пресвятої Богородиці отець Іван



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень