Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

25-29 червня у Знам’янській міській територіальній громаді, за сприяння міської влади, відбувся молодіжний обмін Всеукраїнської програми «ВідНОВА:UA»

Дата: 24.07.2024 10:36
Кількість переглядів: 108

Фото без описуРегіональним координатором виступила ГО "Енергія молоді", яка стала одним із 24 переможців грантової програми та отримала фінансування для залучення молоді до відновлення України шляхом реалізації молодіжних обмінів “ВідНОВА:UA”.

Протягом 5 днів 30 молодих людей і 7 областей України разом із місцевою молоддю не тільки спільно відновила молодіжний простір у смт Знам’янка Друга, а й і мали змогу відчути себе місцевими жителями.

Молодь не тільки на волонтерських засадах займалась будівельно-ремонтними роботами, а також знайомилася із культурним, історичним життям нашої громади. Для них проводилися тренінги, майстер-класи. Встановлювалась взаємодія між місцевою молоддю та молоддю з інших громад. Також долучились до виготовлення скоб та плетіння маскувальних сіток для ЗСУ

Фото без опису

Фото без описуЯк відмітила секретар міської ради Вікторія Зеленська, спілкуючись із молоддю, відновлений молодіжний простір, створений молоддю і для молоді тепер відкритий для їх ініціатив і реалізації проєктів, а міська влада і надалі готова підтримувати молодіжні ініціативи, направлені на розбудову нашої громади

Програму залучення молоді до відновлення України шляхом реалізації молодіжних обмінів «ВідНОВА:UA» впроваджує Міністерство молоді та спорту України, Всеукраїнський молодіжний центр, UNDP в Україні у партнерстві з ГО Фото без опису«Молодіжний центр Волині» за фінансування урядів Данії та Японії.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень