Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулися засідання постійних комісій міської ради

Дата: 24.07.2024 08:52
Кількість переглядів: 73

Фото без опису22-23 липня 2024 року відбулися засідання постійних комісій міської з розгляду питань чергової 65 сесії міської ради. Депутати обговорили зміни до бюджету Знам’янської міської територіальної громади на 2024 рік. Проєктом рішення передбачено дотацію на відшкодування місцевому бюджету за спожиті комунальні послуги під час розміщення внутрішньо переміщених осіб у будівлях комунальної власності у сумі 277 745 грн, а також: 500 000 грн на підтримку Збройних сил України; фінансування заходів з підготовки до роботи в осінньо-зимовий період 2024/2025 року та заходів безпеки в закладах освіти громади у новому навчальному році.

Розглянуто проєкти рішень щодо внесення доповнень до Програми економічного і соціального розвитку Знам’янської міської територіальної громади на 2024 рік та Програми «Поліцейський офіцер громади» Знам’янської міської територіальної громади на 2023-2025 роки.

Фото без описуПогоджено винести на розгляд міської ради питання затвердження фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Знам’янська міська лікарня ім. А.В. Лисенка» Знам’янської міської ради на 2024 рік у новій редакції станом на липень 2024 року, а також Плану формування мережі закладів загальної середньої освіти Знам’янської міської територіальної громади на період до 2027 року.

Відповідно до Порядку розроблення, оновлення, внесення змін та затвердження містобудівної документації, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 01 вересня 2021 року №926, статті 19 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» погоджено необхідність винесення на розгляд міської ради питання надання дозволу на розроблення детального плану території частини кварталу по вулиці Степовій у селищі Знам’янка Друга.

Розглянуто проєкти рішень, що стосуються регулювання земельних відносин на території громади, які пропонуються до розгляду на черговій сесії міської ради.

 

Відділ забезпечення діяльності міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень