Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

День шахів

Дата: 19.07.2024 13:16
Кількість переглядів: 116

Фото без описуЗ нагоди Міжнародного дня шахів та Дня шахів в Україні 18 липня 2024 року, на базі КНП "Знам'янська міська лікарня імені А.В.Лисенка" Знам'янської міської ради відбувся дещо незвичайний турнір з шахів.

Метою турніру було залучення Захисників та Захисниць України та членів їх сімей до занять спортом, сприяння переходу ветеранів війни від військової служби до цивільного життя.

Взяти участь у турнірі виявили бажання військові, що проходять лікування саме в цій лікарні. Керівник підприємства Руслан ПУШКАРЕНКО надав для учасників турніру затишне приміщення, де можна було позмагатися на шахових дошках та поспілкуватися. Технічне забезпечення та суддівство взяв на себе учасник шахового клубу «Біла тура» Юрій БОРЗЕНКО.

Фото без описуШахістів привітали радник міського голови Володимир МУХУРОВ та завідуюча сектором молоді та спорту відділу освіти, молоді та спорту Руслана ЛАДОЖИНСЬКА, які побажали гравцям скорішого одужання та скорішої головної нашої Перемоги.

На турнірі вирували справжні спортивні емоції, за шаховими дошками розгорталися справжні баталії, але вистачало місця і на гумор, і на спогади.

Переможці турніру відзначені медалями та грамотами відділу освіти, молоді та спорту.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень