Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Професія лицювальника-плиточника – два в одному: стабільний заробіток і творчість

Дата: 16.07.2024 16:13
Кількість переглядів: 18

Фото без описуНині, в умовах війни, особливо затребуваними стають будівельні професії. Державна служба зайнятості оперативно реагує на потреби часу і пропонує на базі власної мережі центрів професійно-технічної освіти професійне навчання.

Для прикладу 23 липня у Рівненському центрі професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості стартує навчання за професією «Лицювальник-плиточник». Термін: 5 місяців.

Чому варто обрати саме цей курс? Відповідь проста – ви отримаєте не лише теоретичні знання, але й практичні навички, які допоможуть вам стати справжнім професіоналом. Викладачі навчального закладу впевнені, що ви будете готові до викликів та завдань, що стоять перед сучасним лицювальником-плиточником.

Не втрачайте можливості розширити власні професійні горизонти та забезпечити собі стабільне майбутнє.

Додаткову інформацію можна отримати у фахівців філій обласного центру  зайнятості/їхніх структурних підрозділів за місцем перебування, контакти тут http://surl.li/pacfp

Нагадаємо, що для безробітних громадян Кіровоградщини, які зареєстровані в службі зайнятості, професійне навчання здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень