Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Чергова шістдесят п’ята сесія Знам’янської міської ради Кропивницького району Кіровоградської області VIII скликання.

Дата: 16.07.2024 14:25
Кількість переглядів: 132

Фото без опису26 липня 2024 року о 09:00 годині, відповідно розпорядження Знам’янського міського голови від 16 липня 2024 року №29 відбудеться чергова шістдесят п’ята сесія Знам’янської міської ради Кропивницького району Кіровоградської області VIII скликання.

На розгляд сесії виносяться такі питання:

 

  • Про внесення доповнення до Програми економічного і соціального розвитку Знам’янської міської територіальної громади на 2024 рік.
    Про внесення змін до рішення міської ради  від 22.12.2023 року №1520 «Про бюджет Знам’янської міської територіальної громади на 2024 рік».
    Про затвердження фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Знам’янська міська лікарня ім.А.В.Лисенка» Знам’янської міської ради на 2024 рік у  новій редакції  станом на липень 2024 року.
    Про надання дозволу на розроблення детального плану території.
    Про внесення доповнення до Програми  «Поліцейський офіцер громади» Знам’янської міської територіальної громади на 2023-2025 роки, затвердженої рішенням  міської ради від 22 вересня 2023 року №1420.
    Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання у приватну власність СІВАК Т.В.
    Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання у приватну власність АНДРОНАКІ К.В.
    Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання у приватну власність ІЛАРІОНОВУ Ю.В.
    Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання у приватну спільну часткову власність ОЛЕФІРОВІЙ Н.А. та ТОАЦІ О.А.
    Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання у приватну спільну часткову власність ПАСІЦІ Т.Ю. та РАКІНУ А.В.
    Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання у приватну власність                    БУБЛИК  С.С.
    Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання у приватну власність  БОЙКО В.І.
    Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання у приватну власність  САМБОРСЬКОМУ С.О.
    Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання у приватну власність  СЕМЕНЕНКУ С.В.
    Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання у приватну власність   АЛЕКСАНДРЕНКО О.Д.
    Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання у приватну власність   ВАСИЛЕНКО Г.М.
    Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання у приватну власність  СЕРДЮКОВІЙ В.М.
    Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання у приватну власність                     РЯСНІЙ Л.М.
    Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання у приватну власність   САМОФАЛОВІЙ С.М.
    Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання у приватну власність   САМОФАЛОВУ Ю.М.
    Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання в оренду КОСТЕНКУ А.М.
    Про внесення змін до пунктів 16 та 17 додатку до рішення виконавчого комітету Знам’янської селищної ради від 28 лютого 1997 року №16.
    Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання в оренду СТУПОВУ Є.А.
    Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання в оренду СТУПОВІЙ Ю.С.
    Про продовження терміну дії договору оренди землі БОСНЕНКУ Б.І.
    Про продовження терміну дії договору оренди землі КОЛОМОЄЦЬ Л.М.
    Про продовження терміну дії договору оренди землі БАБИЧУ С.В.
    Про продовження терміну дії договору оренди землі ПРОКОПЧУК О.М.
    Про продовження терміну дії договору оренди землі ГРИНЧАК Н.Г.
    Про внесення змін до договору оренди землі від 08.12.2016 року №18029900.
    Про припинення договору оренди землі ПОНОМАРЮ С.В.
    Про доповнення переліку земельних ділянок, набуття права оренди яких здійснюватиметься на аукціонах.
    Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою встановлення земельного сервітуту ТОВ «ЗНАМЕНСЬКА БЕСС».
    Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне  користування Суботцівській сільській раді.
    Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення в оренду ВЕЛИКОМУ В.П.
    Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення в оренду ВЕЛИКІЙ Т.А.
    Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель Знам’янської міської ради Кропивницького району Кіровоградської області.
    Про надання дозволу  на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення в оренду ЛАНЕЦЬКІЙ Н.В.
    Про надання дозволу  на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення в оренду ЛАНЕЦЬКОМУ С.А.
    Про надання дозволу  на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення в оренду ЛАНЕЦЬКІЙ О.А.
    Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання в оренду ТОВ «ЮКРЕЙН ТАУЕР КОМПАНІ».
    Про депутатські запити.
    Різне.

Засідання профільних комісій з розгляду питань порядку денного відбудуться 22-23 липня 2024 року


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень