Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Не сумні канікули

Дата: 15.07.2024 13:25
Кількість переглядів: 42

Фото без описуЛіто у центральній бібліотеці — це дружній, комфортний простір, здатний зробити відпочинок дітей активним, пізнавальним та веселим. Під час години дозвілля «Не сумні канікули» вихованці школи-інтернат мали змогу цікаво і змістовно провести час в бібліотеці: малювати, вирізати, клеїти, гратися. Адже центральна бібліотека – це чудовий майданчик для творчого, дружнього та спільного проведення часу.

День Української Державності, яке всі українці відзнчають 15 липня, нагадує нам про тисячолітню історію державотворення України, витоки якої сягають часів Київської Русі.

Тому і "Мистецькі вихідні" цієї суботи в Бібліотеці-філії 3 були прсвячені тематиці цього визначного дня.

Динамічним моментом заходу була огляд-вікторина, під час якої наші юні відвідувачі пригадали головні атрибути, символи та визначні місця України.

Фото без описуТакож, діти переглянули книги, в яких відображено історію державотворення нашої країни.

Мистецька частина нашого заходу пройшла в нашій творчій майстерці, де ми разом з діткам виготовили магнітики в українській стилістиці.

Дітки з цікавістю брали участь в усіх запропонованих завданнях та проявили неабияку обізнаність та творчість!

Літо треба провести так, щоб було про що написати роман. Допоможуть у цьому бібліотекарі. Щоб літо не було змарноване в бібліотеці-філії #2 відбулась літня забава "Смакуй літо з книжками". Спочатку вибирали книжки, які планували прочитати за літо. Далі обговорювали , які фрукти і овочі корисні, коли багато читаєш. Звісно мова йшла про чорницю, яка особливо потрібна нашим очам. Навіть придумали новий коктейль "Книжково-ягідний". Далі погралися у гру "Кращий фокусник". Це дало змогу трішки розім'ятись і погаласувати. Поповнити втрачену енергію потім допомогли смаколики!

Фото без описуДіти будь-якого віку, люблять наукові експерименти. Їх спрага до різноманітних відкриттів просто безмежна. І тому в бібліотеці філії номер 4, пройшов науковий пікнік "Веселка відкриттів". Разом з юними чомучками, провели пізнавальні досліди, з водою, та дізнались багато про її властивості і важливу роль на нашій планеті. Не забули і про хімічні і фізичні властивості, які спостерігали під час наших дослідів. Та розфарбували у кольори веселки не лише воду, а й свій настрій.

Показ мультфільму «Думками навиворіт» в рамках проекту «Мистецькі вихідні» відбувся 13 липня 2024 року об 11:00 в глядацькій залі Будинку культури сел. Знам’янка Друга. На перегляд до БК прийшли діти з батьками та рідними. “Думками навиворіт” — це безтурботний атракціон, що кумедно обігрує різні життєві ситуації і дозволяє поглянути на них зі середини чужого розуму. Фільм у якийсь момент присипляє пильність дорослого глядача, щоби згодом приголомшити кількома Фото без описупотужними образами та думками про крихкість дитинства і природу формування особистості, про відповідальність батьківства і незміриму силу уяви, яка рятує від депресії.

Всі: і дорослі, і діти – отримали задоволення від пригод та подій на екрані.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень