Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Літо. Табір. Відпочинок

Дата: 05.07.2024 14:30
Кількість переглядів: 99

Фото без описуОсь і завершуються активності локацій пришкільних таборів 2024, які організовано в рамках акції "ЛІТО-2024. НЕЗАБАРОМ ПЕРЕМОГА"

Літо – це пора незвичайних вчинків, нових вражень, пора нового яскравого життя. Це окрема маленька країна.

З метою організації літнього дозвілля школярів при закладах освіти Знам’янської міської територіальної громади було організовано роботу пришкільних таборів з денним перебуванням. Адже табір – це новий світ дитини, нехай і тимчасовий, але дуже важливий. Це чудова можливість для максимального розвитку творчих здібностей, задоволення інтересів кожної дитини, вдосконалення особистісних можливостей, долучення до культурних і освітніх цінностей.

В роботі таборів розумно поєдналися відпочинок та спорт з пізнавальною, естетичною, технічною творчістю школярів, педагогічно продумана організація тимчасового дитячого колективу з індивідуальним охопленням кожної дитини різними видами діяльності. Саме тому літні пришкільні табори стали джерелом позитивних емоцій, дружби, доброти та здоров’я для кожного відвідувача.

Незабутні та яскраві хвилини радості залишилися у пам’яті учнів громади, адже кожен день був сповнений яскравими та позитивними емоціями.

Спілкуючись зі школярами щодо життя в таборі, приємно було чути: «Я знайшов тут нових друзів…», «Я полюбив заняття фізкультурою…», «Я вмію тепер грати у футбол…», «Знаю, що не можна ображати інших», «З нашими гостями зробив собі класну закладку для книжки…», «Ми смачно їли…», «Була цікавою екскурсія по місту і до музею», «Було пізнавчально», «Сподобалася зустріч з пожежниками, бо нас поливали з пожежного рукава», «Навчилася робити штучне дихання», «Наші вчителі – найкращі, бо нам було тут цікаво і весело!», «У нас були цікаві квести!», «Я навчився стріляти і тепер зможу захистити свою родину від ворога», «Табір – це весело!» . І це далеко не всі відгуки.

Юні експерти літнього дозвілля дружно заявили: «Хочеться більше екскурсій!», «Я хочу ще у табір…», «Хочу, щоб табір був на все літо!». 

Хай веселі літні канікули допоможуть школярам набратися нових сил та вражень!

Літо. Табір. Відпочинок



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень