Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Навчання дітей першій домедичній допомозі у ліцеї «Крила України»

Дата: 03.07.2024 13:02
Кількість переглядів: 67

Фото без описуВ рамках акції «Літо – 2024. Незабаром перемога!» та заходів, спрямованих на підвищення рівня знань з питань безпеки «Абетка безпеки» голова Знам’янської міської організації Товариства Червоного Хреста України Тетяна Котинська та фахівець із соціальної роботи Знам’янського міського центру соціальних служб Ольга Білокамінська завітали в ліцей «Крила України» Знам’янської міської ради.

Тетяна Котинська під час заходу дітям розповіла про основні техніки надання першої домедичної допомоги, які можуть врятувати життя в критичних ситуаціях. Малеча дізналася, як правильно накладати джгут і зупиняти кровотечу. Особливий інтерес викликала демонстрація на манекені, що використовується для навчання прийомам серцево-легеневої реанімації.

Ці знання є надзвичайно важливими, особливо в умовах воєнного стану в Україні. Навчання домедичній допомозі допомагає дітям не лише засвоїти практичні навички, а й підвищити їхню впевненість у собі та готовність допомогти іншим у надзвичайних ситуаціях.

Віримо, що такі заходи сприяють формуванню у дітей відповідального ставлення до своєї безпеки та безпеки оточуючих. Разом ми зможемо впоратися з усіма викликами і досягти перемоги!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень