Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відвідування сімей, які потребують отримання соціальних послуг

Дата: 01.07.2024 16:30
Кількість переглядів: 70

Фото без описуНачальник відділу соціальної роботи Знам’янського міського центру соціальних служб  Ольга Крук та фахівець із соціальної роботи Ольга Білокамінська відвідали сім’ї, які потребують отримання соціальних послуг. 

Під час візиту проведено комплексний моніторинг умов виховання та утримання дітей у сім’ях. Були проведені індивідуальні бесіди з членами сімей з метою визначення їхніх основних проблем і потреб, після чого надано відповідні рекомендації щодо покращення ситуації.

Особливу увагу зосереджено на сім’ях зі значними соціальними потребами, які також отримали гуманітарну допомогу у вигляді одягу, який був у вжитку. Це було зроблено з метою підтримки та полегшення їхнього матеріального стану.

В подальшому планується продовження відвідувань сімей, які знаходяться під особливим контролем соціальних служб, для надання подальшої підтримки та допомоги у вирішенні їхніх поточних проблем.

Фото без описуЦя ініціатива спрямована на покращення соціальних умов сімей у місті та підтримку їхнього благополуччя в умовах сучасних викликів.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень