Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

ЕКО-вікенд до Копанки

Дата: 01.07.2024 16:15
Кількість переглядів: 67

Фото без описуПросто любити природу і милуватися її красою – мало. Треба бути для неї другом і добрим господарем. А відпочинок на природі, на лоні мальовничих пейзажів в приємній компанії родини та друзів – ідеальний варіант проведення вихідних, особливо в літню пору року. В рамках проєкту «Мистецькі вихідні» 29 червня активна група Будинку культури сел. Знам’янка Друга відправилася в еко-подорож до водойми Копанка.

Під час еко-вікенду веселі туристи прийшли до висновку, що найкращий відпочинок – на природі! Бо саме перебування на свіжому повітрі людина не лише набирається сил, а ще й отримує нові знання і враження. Чисте повітря, цікаве та різноманітне дозвілля пішло на користь усім. Адже контакт з природою відновлює запас життєвої енергії та дарує бадьорість духу.

Фото без описуВисловлюємо щирі слова подяки захисникам і захисницям України за можливість створювати змістовний та цікавий відпочинок для наших дітей та їх батьків. В сучасному світі, насиченому стресами та швидким ритмом життя відпочинок на природі стає не просто розвагою, але і потребою для ментального здоров’я та емоційного благополуччя.

Відділ культури і туризму виконавчого комітету Знам’янської міської ради
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень