Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося засідання чергової 63 сесії Знам’янської міської ради Кропивницького району Кіровоградської області VIII скликання

Дата: 27.06.2024 16:37
Кількість переглядів: 124

Фото без опису27 червня 2024 року, під головуванням Знам’янського міського голови Володимира Сокирка, відбулося засідання чергової 63 сесії Знам’янської міської ради Кропивницького району Кіровоградської області VIII скликання.

На початку пленарного засідання, депутати та присутні, вшанували хвилиною мовчання героїчний подвиг воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань із захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України.

Міська рада внесла зміни до бюджету Знам’янської міської територіальної громади на 2024 рік. Депутати підтримали пропозиції, надані розпорядниками бюджетних коштів та затвердили, у тому числі, виділення 400 000 грн на підтримку Збройних сил України.

Затверджено фінансовий план комунального некомерційного підприємства «Знам’янський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Знам’янської міської ради на 2024 рік у новій редакції.

Депутати затвердили рішення щодо управління майном комунальної власності громади (передача та зняття з балансу об’єктів).

Встановлено місцеві податки та збори (податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки; ставки єдиного податку для першої та другої групи платників єдиного податку; туристичний збір) на території Знам’янської міської територіальної громади, які будуть застосовані з 01.01.2025 року.

Затверджено Положення про встановлення орендної плати за землю та ставки орендної плати за земельні ділянки на території Знам’янської міської територіальної громади.

Прийнято до відома інформації про стан виконання рішення міської ради за січень-березень 2024 року та звіт постійної комісії з питань охорони здоров’я, соціального захисту, освіти, культури, молоді та спорту за 2023 рік.

Затверджено Програму профілактики рецидивної злочинності та правопорушень на території Знам’янської міської територіальної громади на період 2024-2026 років та Програму розвитку рибного господарства водойм Знам’янської міської територіальної громади на 2024-2027 роки.

З метою приведення у відповідність до вимог Закону України від 22 лютого 2024 року № 3590-IX «Про внесення змін до Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" щодо забезпечення прозорості місцевого самоврядування» внесено зміни до Регламенту роботи Знам’янської міської ради Кропивницького району Кіровоградської області VIII скликання, Положення про постійні комісії та Положення про он-лайн Інтернет трансляцію засідань сесій Знам’янської міської ради.

Під час розгляду питання надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування Суботцівській сільській раді, було надано слово депутатці Кропивницької районної ради, директору КЗ «Центр надання соціальних послуг» Суботцівської сільської ради Любові Лаптєвій, яка надала інформацію щодо необхідності підтримки запропонованого проєкту рішення. Присутні заслухали позицію профільного управління та думки депутатів міської ради про необхідність більш детального вивчення цього питання. За результатами голосування, проєкт рішення не набрав необхідної кількості голосів.

Прийнято ряд рішень, що стосуються регулювання земельних відносин на території громади.

За результатами роботи, затверджено 41 рішення міської ради, у т.ч. 21 рішення з питань регулювання земельних відносин та 3 депутатських запити.

У різному, депутати заслухали інформацію про заходи, вжиті дільничними офіцерами поліції ВП №1(м. Знам’янка) КРУП ГУНП в Кіровоградській області на території Знам’янської міської територіальної громади протягом І півріччя поточного року.

У роботі чергової 63 сесії міської ради прийняли участь 16 депутатів Знам’янської міської ради, заступники міського голови з питань діяльності виконавчих органів, начальники відділів та управлінь апарату Знам’янської міської ради та її виконавчого комітету, виконавчих органів міської ради, заявники.

Відділ забезпечення діяльності міської ради 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень