Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Спільна мета. Спільна справа. Спільні дії. Кібербезпека: навички, які захищають не тільки під час війни

Дата: 27.06.2024 15:00
Кількість переглядів: 61

Фото без описуІнтернет — це величезні можливості для дітей: навчання, саморозвиток, спілкування, дозвілля. Однак з можливостями приходять і ризики.

Відтак, надважливо знати правила безпечного перебування в цифровому світі та що робити, якщо трапилася біда.

Тож, з метою надання корисних порад користувачам про безпечне використання ними контенту всесвітньої мережі, проведено зустріч дітей та молоді закладів освіти громади, відвідувачів відпочинкових кемпів, з працівниками відділу поліції 1 (м.Знам’янка) Кропивницького районного управління Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області на тему «Кібербезпека: поради для дітей».

Старшим інспектором сектору ювенальної превенції відділу, Капітаном поліції Іриною ЧОРНЕНКО надано роз’яснення та рекомендації з даного питання, алгоритм дій у разі виникнення потенційної небезпеки, відповіді на запитання від найменших користувачів Інтернет-мережі та акцентовано увагу на відповідальності за скоєння неправомірних вчинків та кіберзлочини (комп’ютерні злочини).

На завершення зустрічі, на відкритому просторі, діти мали змогу поспілкуватися з дільничим офіцером поліції сектору превенції Ігорем СУПРУНОВИМ, який вкотре наголосив на дотриманні правил безпеки на вулиці і вдома та презентував поліцейське авто, що викликало неабиякий інтерес у дітей та позитивні емоції.

Наразі проведення зустрічей за участі працівників ювенальної поліції та профілактична робота тривають.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень