Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося планове засідання постійної комісії з питань депутатської діяльності, регламенту, етики, гласності, законності та правопорядку

Дата: 27.06.2024 13:21
Кількість переглядів: 72

Фото без опису25 червня 2024 року, під головуванням голови постійної комісії  з питань депутатської діяльності, регламенту, етики, гласності, законності та правопорядку Оксани Перемот, відбулося засідання зазначеної комісії з розгляду питань, що включені до плану її роботи на червень поточного року.            

Начальник юридичного відділу виконавчого комітету Знам’янської міської ради Юрій Данільченко проінформував про стан розгляду в судах всіх інстанцій та юрисдикції справ, де позивачем/відповідачем, третьою особою виступає Знам'янська міська рада, її виконавчий комітет та структурні підрозділи. Доповідач відзначив, що основна частина справ, де відповідачем виступає Знам'янська міська рада є питання спадкування; виконавчий комітет Знам’янської міської ради – питання опіки, захисту прав споживачів тощо.

Присутні отримали інформацію про перелік та стадії розгляду судових справ, результати їх розгляду та прийняті рішення.

Депутати, також, розглянули звернення депутата Знам’янської міської ради Юрія Григораша, що надійшло на адресу голови постійної комісії. З метою всебічного вивчення питання, піднятого у зверненні депутата, у роботі комісії оголошено перерву.

Відділ забезпечення діяльності міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень