Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулися засідання постійних комісій міської ради

Дата: 27.06.2024 09:36
Кількість переглядів: 112

Фото без опису24-25 червня 2024 року відбулися засідання постійних комісій міської ради під час яких були розглянуті питання, що запропоновані  на розгляд чергової 63 сесії міської ради.

Депутати обговорили проєкт змін до бюджету Знам’янської міської територіальної громади на 2024 рік, що сформовано враховуючи пропозиції головних розпорядників, розпорядників та одержувачів коштів місцевого бюджету, та який передбачає, у т.ч. 400 000 грн на підтримку Збройних сил України, а також субвенцію з бюджету Дмитрівської сільської територіальної громади в сумі 169 500 грн для КНП «ЗМЦПМСД» Знам’янської міської ради, зокрема  - утримання та функціонування в осінньо-зимовий період Дмитрівської АЗПСМ.

Рекомендовано винести на розгляд міської ради питання використання майна комунальної власності громади.

Обговорені проєкти рішень щодо встановлення місцевих податків та зборів (податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки; ставок єдиного податку для першої та другої групи платників єдиного податку; туристичного збору) на території Знам’янської міської територіальної громади, а також Положення про встановлення орендної плати за землю на території Знам’янської міської територіальної громади, що пропонуються на розгляд та затвердження під час чергової 63 сесії міської ради.

Прийнято до відома інформації про стан виконання рішення міської ради за січень-березень 2024 року та звіт постійної комісії з питань охорони здоров’я, соціального захисту, освіти, культури, молоді та спорту за 2023 рік..

Погоджено винести на розгляд міської ради питання затвердження Програми профілактики рецидивної злочинності та правопорушень на території Знам’янської міської територіальної громади на період 2024-2026 років, Програми розвитку рибного господарства водойм Знам’янської міської територіальної громади на 2024-2027 роки та Порядок забезпечення харчуванням та норм грошових витрат на проведення спортивних змагань та навчально-тренувальних зборів.

З метою приведення у відповідність до вимог Закону України від 22 лютого 2024 року № 3590-IX «Про внесення змін до Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" щодо забезпечення прозорості місцевого самоврядування» рекомендовано винести на розгляд міської ради питання, що стосуються внесення необхідних змін до Регламенту роботи Знам’янської міської ради Кропивницького району Кіровоградської області VIII скликання Положення про постійні комісії та Положення про он-лайн Інтернет трансляцію засідань сесій Знам’янської міської ради.

Розглянуто проєкти рішень, що стосуються регулювання земельних відносин на території громади, які пропонуються до розгляду на черговій сесії міської ради.

Відділ забезпечення діяльності міської ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень